A 2018 és 2019-ben az áruházakban megtalálható körülbelül 2 000 új termék közül augusztustól először 5 limitált kollekcióval és számtalan újdonsággal készültünk: a lágy, pasztell színeket vagy épp a harsányabb árnyalatokat kedvelők egyaránt megtalálják majd a nekik tetsző lakberendezési darabokat. Az idei ősz azonban más miatt is különleges, 75 éves az IKEA, így az évfordulót egy múltidéző limitált kollekcióval köszönthetjük.

LAPOZD ÁT! KATTINTS A KÉPRE! 

Ikea katalógus

A világ legnagyobb, 190 millió példányszámban nyomtatott lakberendezési magazinjának, az új IKEA katalógusnak a középpontjában az áll, hogy mennyire sokféleképpen élünk. A kiadványban bemutatott hét otthon mindegyikének saját története van: a 18 négyzetméteres garzontól a környezetbarát megoldásokat bemutató otthonig. A 284 oldalon felvonultatott lakberendezési megoldásokat az emberek hétköznapi igényei, vágyai és álmai inspirálták.

Gratulera 50-es évek

Gratulera 90-es évek

Az IKEA a világ minden táján felméri az emberek otthonaikkal kapcsolatos igényeit és álmait. Ezekből a kutatásokból tudja a lakberendezési vállalat, hogy világszerte az embereknek csaknem a fele (46%) vallja, hogy a legtöbb vitájuk a nappaliban kezdődik, szintúgy közel a fele (49%) mondta, hogy a viták tárgya a rendetlenség. Az IKEA új katalógusában épp ezért az emberek hétköznapi kihívásaira, frusztrációira vagy épp vágyaira szeretne olyan lakberendezési megoldásokkal szolgálni, melyekkel jobb lehet az otthoni élet.

Gratulera Ikea székek

Rózsaszínű váza

Ágyneműk

Fonott kosár Ikea

A 2019-es IKEA katalógus terjesztése 2018. augusztus 16-án kezdődik, és legalább 4 hétig tart. Az áruházakban várhatóan 2018. szeptember 13-tól érhető el a 2019-es IKEA katalógus. A katalógusrendelés online regisztrációs űrlapja 2018. szeptember 6-tól lesz elérhető a www.ikea.hu weboldalon. A digitális katalógus 2018. augusztus 16-tól lesz elérhető az IKEA weboldalán lapozható formátumban, az IKEA Store applikációban pedig PDF formátumban lehet böngészni az újdonságok közül.