A 2018 és 2019-ben az áruházakban megtalálható körülbelül 2 000 új termék közül augusztustól először 5 limitált kollekcióval és számtalan újdonsággal készültünk: a lágy, pasztell színeket vagy épp a harsányabb árnyalatokat kedvelők egyaránt megtalálják majd a nekik tetsző lakberendezési darabokat. Az idei ősz azonban más miatt is különleges, 75 éves az IKEA, így az évfordulót egy múltidéző limitált kollekcióval köszönthetjük.

LAPOZD ÁT! KATTINTS A KÉPRE! 

A világ legnagyobb, 190 millió példányszámban nyomtatott lakberendezési magazinjának, az új IKEA katalógusnak a középpontjában az áll, hogy mennyire sokféleképpen élünk. A kiadványban bemutatott hét otthon mindegyikének saját története van: a 18 négyzetméteres garzontól a környezetbarát megoldásokat bemutató otthonig. A 284 oldalon felvonultatott lakberendezési megoldásokat az emberek hétköznapi igényei, vágyai és álmai inspirálták.

Gratulera 50-es évek

Gratulera 90-es évek

Az IKEA a világ minden táján felméri az emberek otthonaikkal kapcsolatos igényeit és álmait. Ezekből a kutatásokból tudja a lakberendezési vállalat, hogy világszerte az embereknek csaknem a fele (46%) vallja, hogy a legtöbb vitájuk a nappaliban kezdődik, szintúgy közel a fele (49%) mondta, hogy a viták tárgya a rendetlenség. Az IKEA új katalógusában épp ezért az emberek hétköznapi kihívásaira, frusztrációira vagy épp vágyaira szeretne olyan lakberendezési megoldásokkal szolgálni, melyekkel jobb lehet az otthoni élet.

Gratulera Ikea székek

A 2019-es IKEA katalógus terjesztése 2018. augusztus 16-án kezdődik, és legalább 4 hétig tart. Az áruházakban várhatóan 2018. szeptember 13-tól érhető el a 2019-es IKEA katalógus. A katalógusrendelés online regisztrációs űrlapja 2018. szeptember 6-tól lesz elérhető a www.ikea.hu weboldalon. A digitális katalógus 2018. augusztus 16-tól lesz elérhető az IKEA weboldalán lapozható formátumban, az IKEA Store applikációban pedig PDF formátumban lehet böngészni az újdonságok közül.