A cikkben található linken bővebben lehet tájékozódni az árakról, bútorfrontokról és kiegészítőkről. Ha a régi konyhánkat szeretnénk felfrissíteni akkor a végösszeg is kedvezőbb lesz. Te mennyit szánnál egy új konyhára? Nézzük a 10 általunk legszebbnek ítélt konyhabútort az Ikea aktuális választékából. 

Egy zöld és környezettudatos konyha

Szürke-zöld konyha, fa étkezőasztallal, fekete székekkel, fekete függőlámpákkal és sok fűszernövénnyel.
Az újrahasznosított anyagoknak, víztakarékos érzékelős csapnak és energiatakarékos indukciós főzőlapnak köszönhetően ez a BODARP konyha környezettudatosabb életstílust sugároz.

Falra szerelt konyhaszekrények, szürke-zöld ajtókkal, melyek sima és praktikus felületet nyújtanak, ami ellenáll a nedvességnek és a foltoknak. A BODARP szürke-zöld ajtókkal rendelkezik, ami friss megjelenést teremt a konyhában – szintén frissítően hat, amikor megtudod, hogyan és miből készült: olyan gyárakban állították elő, ahol megújuló energiát használnak, a fólia pedig újrahasznosított PET műanyagból készült.

Ikea BODARP konyha

Zöld konyha, méregtelenítő érzéssel

Sötétzöld BODBYN konyha, fehér csempékkel, üvegajtókkal, sárgaréz színű, keverőcsappal és képekkel teli fal, számos kerettel. Íme, egy konyha, hellyel és inspirációval a friss kezdethez. Termessz saját hozzávalókat, főzz frissítő ételeket és feledkezz meg a hektikus városi pulzálásról.

Sötétzöld BODBYN konyhabútor Ikea

Modern, világos és tágas konyha, fa részletekkel

Sima, rozsdamentes acél mosogató a trendi megjelenésért, zene a Bluetooth® hangfalon a hangulatért, és fa részletek a melegségért. Íme, a stílusos, szórakoztató és barátságos konyha receptje!

Modern fehér Ikea konyhabútor

Teremts nyugtató, természetes hangulatot – a konyhádban

Egy természetes hatású konyha nyugtató hatást és természetes, mégis szép megjelenést. Kőris szekrények, sötét fa padló és fekete porfestett részletek – találd meg a megfelelő egyensúlyt!

Kőrisfa Ikea konyhabútor

Konyha a barátoknak 
Egy rendezett konyhában az ételekkel és a barátokkal foglalkozhatsz a keresgélés helyett. Ne félj, légy merész a főzésben és a megjelenésben egyaránt! 

Retró hangulatú Ikea konyhabútor

Vidéki stílusú konyha a nagyvárosban

Az IKEA TORNVIKEN konyhasorozat zárt és nyitott fehér konyhai tárolópolcokat és szekrényeket kínál, sokféle méretben, hogy passzoljanak az igényeidhez. Íme, egy hagyományos stílusú, mégis modern funkciókat tartalmazó konyha. A stílusos vitrinszekrények sok helyet nyújtanak. Az IKEA HAVSEN fehér konyhai mosogató elég mély, hogy több edény is elférjen benne. Egy mély mosogató, látható előlappal nem csupán markáns, de közelebb is állhatsz a mosogatóhoz anélkül, hogy előre kellene hajolnod.

IKEA TORNVIKEN fehér konyhasziget, hagyományos világos fa polcokkal. Egy alacsony konyhasziget, fehér színben hagyományos stílust teremt, és sok tárolóhelyet nyújt. Egyszerre főzhettek, étkezhettek és beszélgethettek — miközben együtt vagytok. A TORNVIKEN fehér tárolópolcok kivehető fehér lécekkel kaphatók, hogy bortartóként is használhasd az elemet, vagy szakácskönyveket és dobozokat tárolhass bennük.

IKEA TORNVIKEN konyhasorozat

A sima és kifinomult teakonyha

Az IKEA RINGHULT fiókok és JÄRSTA fényes fekete kék konyhaszekrény előlapok segítenek a modern konyhai hatás kialakításában. Íme, egy kis modern konyha, ami világos és tágas. Mi a trükk? Letisztult vonalak, beépített készülékek és színek, a kék szekrényajtóknak és a szőnyegnek köszönhetően.

IKEA UNDERVERK páraelszívó a konyhaszekrények alatt. A páraelszívó a szekrények alá van szerelve a maximális helykihasználás érdekében. Terjedelmes eszközök nélkül sokkal simább és áramvonalasabb a konyha. Tartsd a tűzhely közelében az edényeket és serpenyőket, hogy gyorsabb legyen a főzés. Ezekkel a fogantyúkkal egyszerűbb a fiókok kinyitása és bezárása.

NORRÅKER világos fa pad és NORRÅKER fekete ülőke.
Hagyományos székek helyett használj padot és ülőkéket a konyhában (így többen is elférhetnek!). Egy pad kevesebb helyet foglal és tágas hangulatot kölcsönöz a konyhádnak. A textíliákkal pedig kényelmet teremthetsz az asztal körül.

IKEA RINGHULT fiókok és JÄRSTA fényes fekete kék konyhaszekrény

Minőség és stílus – a siker receptje

Klasszikus konyha hangulat a városban. Legyen ez a helyiség a legfelkapottabb hely a lakásban! 

Szigetes ikea konyha

Kompakt élet és klasszikus dizájn

Kis alapterületű konyhák ideális választása lehet. A szürke szín meleg árnyalataihoz szinte bármilyen további szín illeni fog! 

Ikea konyhabútor

Főzz a nyugalom modern oázisában

Ikea konyhabútor szigettel

Hagyományos megjelenés modern szakácsoknak

Szürke szigetes Ikea konyha

Az otthon szíve

IKEA VADHOLMA sziget, szekrények és nyitott tárolópolcok. A konyha az otthon szíve. Mindennel rendelkezik, amire szüksége lehet egy családnak: jut hely a főzésre, a szocializálódásra, a házi feladat írásra és a főzőeszközök tárolására. VADHOLMA fekete konyhasziget, tömör fa munkalappal. A konyhasziget egyik felét használd étkezésre és munkára, a másik oldalát pedig ételkészítésre és tárolásra, az alul található polcok segítségével. Akassz eszközöket a felette található állványra.

Fekete Ikea konyhabútor fa színekkel kiegészülve

A Teljes inspirációtár még több Ikea konyhával ezen a linken érhető el.