A Colombini Linea konyhabútor család jellegzetes kialakítása mind a minimál vonalakból táplálkozik és a legnagyobb fokú letisztultságra törekszik. Teljesen egyedi megjelenés mellett a választható színek és az elrendezés szabályossága adja meg páratlan karakterét. Ennek a kortárs, flexibilis konyhának a fő jellegzetessége, a bútorlapok élébe rejtett alu fogantyú. A felületek nélkülözik a hagyományos fogantyúkat, amik megtörhetik a sík felületek szépségét. Látogass el velünk a fiatalos és trendi életérzés nyújtó olasz konyhák világába és fedezd fel a részletekben rejlő szépségeket! 

1.
A minimál konyhák trendjében a természetes fa szépsége újra teret hódít. A Linea konyhákhoz nagyon jól illenek a kiegészítő ipari hangulatú fémes részletek is. Külön érdekesség a fémvázas polcelemek széles választéka és Tecno ajtók nem mindennapi kialakítása. Ezekben az füst színű üvegezett ajtókban rejtett fogó található, a belső térbe pedig egyedi világítás rendelhető. 

Colombini Linea konyhabútor

Bono Design Kft. által forgalmazott Colombini Linea olasz konyhabútor

2.
A minimál stílus következő képviselőjére a nagy színválaszték jellemző, amiből most a natúr és világoskék kombinációt mutatjuk be. A letisztult nagy konyhabútor felületeket szépen egészítik ki a most trendi nagy méretű burkolólapok, vagy a kontrasztos falszínek. A tárolás okos eszközei a bútoron belül találhatók kényelmes rendszerezők és könnyedén futó fiókok formájában. Itt minden edény és kisgép megtalálja a saját helyét.

Linea konyha világoskék felső szekrények

Natúr színű tálalószekrény

3.
A fa és a beton felületek házassága örökérvényű, szinte elválaszthatatlanok egymástól. A kompozíció szögletes jellegét a nyitott polcok oldják és teszik praktikussá is egyben. A sötét és fa felületek erős kontrasztja szépen kiemeli ezeket a bravúros részleteket. Míg egy évtizede szinte sehol sem voltak nyitott polcok, a hagyományok ebben a részletben is, újragondolva, de ismét a modern konyhák részeivé váltak.

Beton és fa mintás konyhabútor

L-alakú konyhabútor famintás frontokkal

Antracit felület és natúr fa konyhasziget

4.
Szemet gyönyörködtető fúzió, amikor egy markáns szín egy izgalmas felülettel találkozik legyen szó kő-, betonhatású, vagy akár fémhatású felületről. Saját ötletek alapján a legszebb kombináció születik majd meg egy új konyhabútor formájában. Ha a sík felületeket szeretnénk megtörni, akkor válasszunk alukertes üvegajtós szekrényelemeket, amik valóban különlegessé teszik majd a modern konyhai gépek környezetét.

Bordó konyhabútor

Fémhatású konyhabútor olasz design

5.
Gondolkodjunk faltól-falig, legyen minden hely praktikusan kihasználva. Legyen otthonos a konyhánk! Legyünk merészek, egészítsük ki könyvespolcokkal a bútort! Gondolkodjunk koncepcióban! Tervezzük meg a munkalap színét, a csaptelepet és a mosogatót is. Integráljunk a felső szekrényelembe diszkrét, alig látható páraelszívót!

Modern olasz konyhabútor Budapest

Praktikus konyhabútor fiókok

6.
Ennél a  Linea modellünknél az egyszerűség, a tiszta vonalak és ritmika figyelhető meg. A kőmintás felület rajzolata egészen új hangulatot teremt nagy felületen. Nemes miliő és klasszikus elegancia egy bútoron belül. Mivel a konyha nemcsak a főzés, hanem az étkezés területe is, gondolkodjunk a reggelizőpultok és étkezőasztalok optimális kialakításában is!

Kőmintás konyhabútor front

Konyhabútor alu fogantyúkkal

A teljes Linea modellválaszték elérhető a Bono Design Stúdióban. Előzetes időpont egyeztetést követően ügyfélközpontú tervezéssel valósulhatnak meg az új konyhabútorok professzionális konyhai gépekkel kiegészülve.

Konyhabútorainkhoz mellé akár az internetes áraknál is kedvezőbb konyhagép szett árakért keresse Kollégáinkat.

Bono Design Lakberendezés
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest