A Bono Design Stúdió Colombini olasz konyháinak Pura sorozata több új változattal mutatkozik be a nagyközönség számára. A kiváló minőségben készülő design konyhák idén több újdonságot és izgalmas tervezői megoldást is tartogatnak. A választható felületek és színek követik az új irányzatokat, vegyítik a jellegzetes megjelenési formákat, miközben tökéletesen koncentrálnak a funkcionalitásra. Az utóbbi évek trendjeiben a konyhai zóna kiemelt fontosságúvá vált. Az egybe nyitott terekben a családi vagy baráti együttlétek esetében a főzés, illetve az ételkészítés fontos közös tevékenységgé vált. Pontosan tudják ezt a konyhabútor tervező designerek is, akik a gondoskodnak a bútorok esztétikus megjelenéséről. Ismerkedj meg a Pura konyhák által közvetített életérzéssel, amit csak egy olasz bútor tud ilyen szintre emelni. 

1.

Mint egy városi dzsungel nagy pálmalevelei között a természetes földszínek gyönyörű árnyalataiba burkolózik ez a Pura konyha. A kőmintás felületet szépen egészítik ki a matt felületű, konyhai gépeket befogadó szekrények. A nagy felületű, könnyen tisztítható kerámia munkalapba integrált mosogató segítségével öröm lehet az ételek és az alapanyagok előkészítése. 

Bono Design Kft. olasz konyhabútor Pura

Szigetes olyan konyhabútor

Pálmafa mintás tapéta a konyhában

2.

Ez a változat a cement szürkés színét társítja a tölgy meleg és otthonos árnyalatával. Az elegáns felületek letisztultsága a rejtett, élbe rejtett fogantyúkkal érhető el. A konyha egyedi jellegét a magas szekrények füstüveggel szerelt vitrinszekrényei adják, melyekbe gyári LED világítás is kérhető. A munkalap színével megegyező mosogató a vizuális egység és a folytonosság érzését hivatott erősíteni. 

Betonon felületű konyha félsziget

Hosszú félszigetes konyha olasz módra

Fiókokkal szerelt konyhasziget

3.

A Pura konyháink esetében is új, festett felületű bútorfrontokkal és egyedi, kényelmesen használható élbe rejtett ajtónyitó profillal találkozunk. Az élénk színek variálásával egészen új és friss kombinációkat tudunk kialakítani. A széles elemválaszték lehetővé teszi a széles és mély fiókok beépítését is, ami megkönnyíti a tárolás mindennapos kihívásait. 

Színes lakkozott olasz konyhák

Világoszöld konyhabútor olasz

Sárga, zöld és fehér konyhabútor színek

4.

A kevesebb néha több: vallják a keleti stílus kedvelői, ahol a rendezettség találkozik a prémium minőséggel, természetességgel és a mértékletességgel. Ez a konyhabútor ezzel a színösszeállítással és kialakítással tökéletesen megfelel ennek a felfogásnak is. A nagy, akár 75 cm széles tárolóelemek ebben az esetben is arról gondoskodnak, hogy a főzést követően a szükséges kellékek ne legyenek feleslegesen szem előtt. 

Japandi konyhabútor

Olasz design konyhabútor japandi stílushoz

Letisztult japandi megjelenés

5.

A Pura konyhák ezen változata az aloé kellemes halványzöld árnyalatát mutatja be. A finoman keretezett alukeretes üveges felső szekrények egyszerűen vonzzák a tekintetet. A szinte mennyezetig érő magas szekrényelemek akár térbe is állíthatók, vagy térelválasztó elemként is használhatók. A falra különleges minimál polcok is szerelhetők, ahol apró kiegészítőket, vagy éppen néhány cserép friss fűszernövényt is tarthatunk. Látogasson el a Bono Design Stúdióba, ahol időpont egyeztetést követően Ön is megismerheti az olasz konyhabútorok, nappalik és gyerekbútorok vonzó világát.

Aloe zöld színű konyhabútor

Cementlap mintás padló konyhában

Magas mennyezetiig érő térben álló konyhabútor

Konyhabútorainkhoz mellé akár az internetes áraknál is kedvezőbb konyhagép szett árakért keresse Kollégáinkat.

Bono Design Lakberendezés
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest