A Natuzzi Style Centre a Grey United-del összefogva egy látványos kisfilmben vonultatja fel a legszebb bútorait, elbűvölő épületek és tájak környezetében.

Natuzzi Don Giovanni kanapé

Natuzzi Don Giovanni kanapé

A kreatív koncepció központi hívószava a Harmónia, ami mindig is a Natuzzi filozófiájának legfontosabb eleme. A Natuzzi egyszerre ötvözi a designt és a funkciót, bútorain és lakberendezési kiegészítőin keresztül az otthoni harmóniát hivatott megteremteni.

NÉZD MEG A VIDEÓT:



A film készítői a bútorgyár régiójának Puglia-nak gyönyörű tájain, ódon épületei között fényképezték és filmezték a szabadban, az alapvetően beltéri bútorokat. Az inspirációt maga a szellős táj, a vidék hangulata adja melyek között remekül mutatnak a legújabb bőr kanapék és ülőgarnitúrák.

Natuzzi Fidelio kanapé

Natuzzi Fidelio kanapé

Natuzzi Iago kanapé

Natuzzi Iago kanapé

Natuzzi Philo kanapé bőrrel és szövettel

Natuzzi Philo kanapé

Pasquale Natuzzi – az alapító és tulajdonos szerint – „Ezzel a kisfilmmel egy történetet akartunk elmesélni, a mélyen gyökerező Natuzzi DNS-t, amit a képeken és hangulatokon keresztül szeretnénk átadni. Hiszünk magunkban, a több mint 50 éves történetünkben, hogy szép tereket alkotunk. Meggyőződésem, hogy a szépség a boldogság kulcsa”

Kívánjuk, hogy ezt Ön is találja meg nálunk! Fedezze fel a Natuzzi legújabb bútorait a MAXCityben!

Natuzzi Italia - MAXCity


Natuzzi logo

2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térkép

Első emelet, 128-as üzlet.

Telefon: +36 23 510 648

www.natuzzi.hu