Amikor megérkezünk az otthonunkban több impulzus is ér minket. A rend, vagy éppen a rumli, amit magunk után hagytunk a sietve távozáskor, az otthon megnyugtató érzése és azoknak a berendezési tárgyaknak és bútoroknak a látványa, amit évek alatt vagy egy teljes felújítást követően rendeztünk be magunknak. Egy ilyen kellemes impulzus lehet még a nappalink közepén egy gyönyörű élénk színű kanapé, sarokgarnitúra vagy éppen az U alakú változata, ami pihenésre csábít, de még mielőtt ez bekövetkezne, egy-egy elismerő tekintetet mindenképpen kap néhány másodpercre.

Umbria kanapé Rio Design

Az ülőgarnitúra legyen egy társ a mindennapokban, amit a legnagyobb odafigyeléssel és a saját igényeink szerint érdemes kiválasztani. A Rio Design választékában most debütáló ADA Umbria kanapé a színesség és a kényelem lehetőségét hozza el, miközben egy esztétikai élményt is nyújt, akkor amikor hazaérkezel és megpillantod. Válassz ezért jól! Nézzük mit is tud ez a klassz kanapé! 

ADA kanapé rio design

Az Umbria sarokgarnitúra igazi előnye a letisztult formavilága, aminek köszönhetően szinte minden otthonba illik. Vásárlóink első számú szempontja a kényelem ezért legtöbben az Umbria kanapét vendégágy változatban rendelik. Ezzel kapnak egy kinyitható kanapét, ami vendégágyként is használható. Fejtámlái mozgathatóak, ennek köszönhetően a megfelelő magassághoz tudjuk igazítani. Ha egy multifunkciós elemmel szeretnénk kiegészíteni a bútort, akkor válasszunk hozzá egy puffot, ami önálló ülőbútor is lehet vagy egy kényelmes lábtartó tv-nézés közben. 

L-alakú kanapé

Legyen szó L alakú vagy U alakú kivitelről a mutatós megjelenéshez a matt fekete vagy a króm láb ad további elegáns részletet. A lényeg pedig a szín, ami teljesen az egyéniségünkhöz, illetve az ízlésünkhöz igazíthatunk. Több száz különböző színű és struktúrájú kárpit közül választhatunk. Dobjuk fel a nappalit egy élénk sárgával, egy üde zölddel vagy ez különleges kékkel!   

A legkisebb “L” alakú forma : 266 x 180 cm, tehát kis lakásokhoz is jól tervezhető. Ha maradunk a 
kétüléses kanapé verziónál, akkor az is is kérhető két méretben: 206 cm és 180 cm szélességben. Ezeket akár egymás felé fordítva is betehetjük a térbe. Extra funkció, hogy a karfába USB csatlakozó is rendelhető. Ha teljes enteriőrben gondolkodsz, akkor a Rio Design egy tökéletes lakberendezési stúdió, ahol az ülőgarnitúrákhoz festmény, szőnyeg, dohányzóasztal is választható. 

Natúr színű fejtámlás kanapé

Ismerje meg jobban a terméket, látogasson el üzletünkbe és próbálja ki ezt a modern ülőgarnitúrát! Kollégáink segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában.

Várjuk Önt szeretettel a Rio Design megújult bemutatótermében. Szakértő kollégáink végig vezetik Önt az újdonságok között. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu