Nyilván nem véletlen, hogy a turizmus és az idegenforgalom kiemelt szerepet játszik a sziget életében és az épülő hotelek a lakberendezés terén is igyekeznek kitűnni. Ilyen az Inselloft concept hotel is, ami közvetlenül az Északi-tenger partján Flutsaumtól 100 méterre négy stílusos kereskedő házban található. Mit is nyújt ez a szálló az ideérkezőnek? A tömör fából épített és esztergált fa padlólap illetve a belga kékkőből készült természetes kőburkolat mély benyomást gyakorol a szállóvendégekre és az oda látogatókra egyaránt. A falakat, a kontrasztos hatás érdekében, egészen a mennyezetig világos színű faburkolattal borították be, így a legtöbb szobában meglepően nagy a belmagasság.

Inselloft concept hotel

Minden szobát a sajátos múlt varázsol egyedivé és ezt az érzést csak fokozza a modern berendezések által keltett komfortérzet. A nappalihoz kandalló és tengerre néző kilátás jár. A szauna mellett minden ház telefonokkal, csengőkkel valamint internet-hozzáférési lehetőséggel rendelkezik. A síkképernyős tévével és a Loewe hangrendszerrel igazi luxusban lehet részünk. Ez utóbbihoz akár egy Iphone-t vagy Ipod-ot is csatlakoztathatunk, a páncélszekrényben pedig értéktárgyainkat helyezhetjük el.

Inselloft concept hotel

Inselloft concept hotel terasza

Az étkezők mellett mindig megtalálható a minikonyha vagy épp a mosogatógéppel felszerelt luxuskonyha. Minden szoba rendelkezik gardróbbal, saját zuhanyzóval vagy káddal, esetleg mindkettővel és sokszor különálló WC-vel is. Alapfelszereltség a hajszárító a fürdőköpeny és a minőségi, természetes alapanyagú kozmetikum. A puhaság és komfort élményét a rugós matracok, a Fil-à-fil anyagú puha frottír ágytakaró erősíti. A stúdió szobák sem elhanyagoltak, hiszen azok is saját konyhával rendelkeznek, de érdekességük a természetes kőből készült fürdőszoba, míg a hihetetlenül napos padlásszoba fürdőjének kádjából egyenest a tóra láthatunk. Akiknek pedig teraszos „szállásuk” van, azok szinte a szabadban élvezhetik a tenger friss illatát.

www.inselloft-norderney.de

Szoboszlai Réka

Sárga szék és evezőlapát

Inselloft concept hotel hálószoba

Inselloft concept hotel hálószoba

Inselloft concept hotel lépcső

Inselloft concept hotel gym boxzsák

Inselloft concept hotel ágy

Inselloft concept hotel nappali

Inselloft concept hotel étkező

Inselloft concept hotel terasza