Kiss Norbert, a főváros egyik piacvezető építőanyag-kereskedésének tulajdonosa ugyanis 2018-ban alapította meg a cég új stratégiai üzletágát, mely ma már komplett szolgáltatáscsomagot kínál magánszemélyek és vállalkozások számára abban az esetben, ha ömlesztett- vagy építőanyagok beszerzésére és szállítására van szükség, de a folyamatos fejlődésnek és bővülésnek köszönhetően az évek során újabb és újabb lehetőségekkel egészült ki a vállalkozás portfóliója.

A Békás Logistic célja, hogy Budapesten és vonzáskörzetében kivétel nélkül mindenki gyors és rugalmas kiszolgálást, illetve kimagasló minőséget kaphasson piacvezető árakon. Hogy a cég kínálatában milyen lehetőségek közül válogathatnak az ügyfelek, azt az alábbiakban vesszük sorra!

Ömlesztett termékek építkezéshez

Ömlesztett termékek forgalmazása és szállítása

Építkezéshez, kertépítéshez, tereprendezéshez vagy csak egy egyszerű lakásfelújításhoz is gyakran rengeteg ömlesztett anyagra lehet szükségünk. Ha megfelelően tartós és esztétikus munkát szeretnénk kapni végeredményül, akkor ehhez mindig kimagasló minőségű alapanyagot kell találnunk. A Békás Logistic kínálatából a következők közül válogathatunk:

    • Sóder, mely többféle szemcsenagyságban érhető el, és elengedhetetlen kelléke az építkezéseknek, valamint a betonozási munkálatoknak egyaránt.
    • Homok, mely kétféle típusban, így bánya- és folyami homokként található meg a kínálatban, megfelelő változatában esetén pedig kitűnő választás vakoláshoz, kertépítéshez, térkövezéshez, de akár a gyerekek homokozójába is.
    • Murva, mely szintén többféle szemcseméretben választható, ami alapvetően meghatározza felhasználhatóságát, így az egyszerű díszítéstől kezdve, a látványos járdákon és feljárókon át, a nagy teherbírású mellékutak borításáig bezárólag mindenhol megállja a helyét, fehéres árnyalata pedig igazán látványossá teszi megjelenését.
    • Termőföld, mely kisebb-nagyobb mennyiségben szükséges építkezésekhez, kertépítésekhez vagy tereprendezésekhez, az egyes változatok pedig alapvetően határozzák meg a kérdéses ömlesztett anyag felhasználhatóságát.
    • Andezit, mely vulkanikus kőzetként a leginkább útalapokba és útfelületek kialakítására ideális választás, méghozzá főként olyan esetekben, amikor a kimagasló teherbírás a cél.
    • Bazalt, mely az andezithez hasonlóan vulkanikus kőzet, így a nagy teherbírású felületkialakítások vagy alapok esetében jó választás, határozott feketés-kékes színvilága miatt ráadásul sokan az esztétika szempontjából is előnyben részesítik.
    • Kulé kavics, mely osztályozott formában, természetesen gömbölyded és színes megjelenésével kifejezetten jó választás kisebb lépegetők, járdák, kerti díszítések, valamint szivárgók, ház körüli vízfogó járdák kialakításához.
    • Darált beton, mely nem természetes forrású ömlesztett anyag, de a masszív betontörmelék így is rendkívül keresett, ha egy süllyedő földrész megállítása a cél, netán egy ház masszív fundamentumának kialakítása, esetleg egy földes útszakasz stabilizálása.

Az elhangzottakon felül fontos kiemelni még az építőanyagokat, melyek bár nem ömlesztett termékek, a kapcsolódó Békás Épker tüzépnek köszönhetően mégis lehetőség van a kapcsolódó termékek beszerzésére és szállítására, ami több szempontból is előnyös, ha például betonoznánk, akkor a sódert és a cementet is egy helyről, garantált minőségben érhetjük el. A kereskedésben mindent megtalálhatunk, ami egy ház felépítéséhez vagy felújításához csak szükséges lehet az alaptól kezdve, a falakon és a födémeken át, a tetőszerkezetig bezárólag.

Gépi földmunka

A gépi földmunka gyakorlatilag elengedhetetlen szolgáltatás a legtöbb ömlesztett anyag alkalmazásakor, ennek megfelelően nem meglepő, hogy a Békás Logistic is hatalmas gépparkkal áll megrendelőik segítségére. A kisebb-nagyobb teherautók mellett így földgépek, univerzális markolók, forgó kotrógépek, de még daru is a helyszínre szállítható szükség esetén, melyekkel gyakorlatilag a legtöbb ömlesztett anyaghoz kapcsolódó vagy építkezési munkafolyamat kivitelezhető.

Hogy mikor lehet szükség gépi földmunkára? A teljesség igénye nélkül például:

    • ömlesztett anyagok rakodásakor és elterítésekor;
    • építkezési telkek kialakításakor;
    • talajfrissítéskor;
    • kertépítéskor;
    • tereprendezéskor;
    • füvesítéskor;
    • épületek bontásakor;
    • alapok-, árkok- vagy vízelvezetők kiásásakor.

Konténeres sittszállítás

Az építkezések és felújítások során rengeteg sitt, azaz építési hulladék keletkezik. A probléma minden esetben komoly fejtörést okozhat a tulajdonosok számára, hiszen az elszállítás mellett meg kell oldani az ideiglenes tárolást, miközben a folyamatos helyhiány vagy a különféle hulladéktípusok szétválogatása megannyi kérdést vethet fel. A Békás Logistic szolgáltatásai között megtalálható sittszállítás előnye, hogy a hulladékot válogatás nélkül, konténerbe gyűjthetjük, majd ők gondoskodnak a későbbi szortírozásról úgy, hogy közben törmelékünk minden egyes darabja megfelelő lerakóhelyre kerül. 

Békás Logistic
1039 Budapest, Szentendrei út 409
06 30 176 1318