Saját magukat laza embereknek tartják, akik munkájuk során folyamatosan törekszenek az egyszerűségre és az áttekinthető megoldásokra. Ez az apartman Varsóban található és valóban egy modern otthon rugalmas és elegáns belsővel. Ahol a fény a nagy méretű nyílászáróknak és a világos falaknak köszönhetően valóban természetesen fényes. A belső szerkezet rendkívül funkcionális. A lakás több különálló zónából áll, ahol mindennek megvan a maga funkciója és célja,  például, van egy előszoba, egy konyha, egy nappali és egy munkaterületet. 

Modern lakás 90 nm2 nappali

Modern lakás 90 nm2 parketta

Modern lakás 90 nm2 csíkos fallal

Modern lakás 90 nm2 modern fehér konyhabútor

Ezek mind önálló és elkülönített funkcióval bírnak az egyes területeken, de együttesen is alkotnak egy hatalmas és folyamatos teret. Mivel a terület csak szimbolikusan osztott, így rugalmas belső tér jött létre. A lakóterek is összevonásra kerültek a  nyitott területekkel és így egy multifunkcionális zóna alakult ki, ami használható közösségi tevékenységre, szórakozásra, munkára, étkezésre, vendégfogadásra vagy éppen a játékra. A számos kisebb tér átfedi egymást, és mégis folyamatos egységet alkot.

Modern lakás 90 nm2 beépített konyhai gépek

Modern lakás 90 nm2 szigetes konyha

Modern lakás 90 nm2 szigetes konyha bárszékkel

A lakásban használt színek és a belső dekorációk is többnyire élénk tónusú kékek, zöldek, sárgák, valamint a szürke. Ezek a színek harmonikusan és szépen egyensúlyban vannak és több szobában is meghatározóak. Ilyen a fürdőszoba is. A kiegészítők mindenhol hangsúlyos elemei a lakásnak és a legszínesebb természetesen a gyerekszoba.

Modern lakás 90 nm2 mini mosogatóval

Modern lakás 90 nm2 dolgozósarok, tv állvány

Modern lakás 90 nm2 betű tapéta

Az ülőbútorok és az asztalok formavilága is nagyon izgalmas, míg a többi bútort a most divatos magas fényű fehér termékek jellemzik. A lámpatestek egy része színében és formájában is igazodik a lakáshoz, más része viszont inkább a klasszikus vonalat követi.

Modern lakás 90 nm2 fehér retró étkező

Modern lakás 90 nm2 színes gyerekszoba

Modern lakás 90 nm2 pasztell hálószoba

Modern lakás 90 nm2 éjjeliszekrény

Modern lakás 90 nm2 zöld csempe a fürdőben

Modern lakás 90 nm2 zöld csempe a fürdőben

Szoboszlai Krisztina