Bár a hely úti célként sem utolsó, mi most inkább a lakberendezés oldaláról közelítjük meg ezt gyönyörű bérelhető rezidenciát. Maga a villa Cote d'Azur azaz a francia riviéra modern épületei közé tartozik. A csodás környezetben 14 főt lehet kényelmesen elszállásolni. Ehhez a befogadóképességhez 7 db hálószoba tartozik, melyek jellegzetessége, hogy többféle stílusú berendezést kaptak a moderntől egészen a rokokó jegyeket felvonultatókig. Mi ebből a négy legérdekesebbet mutatjuk be.

Az enyhén lejtős területen buja növényzetű kert öleli körbe az elegáns fehér házat, teraszáról egy nagy medencére láthatunk kényelmes napozóágyakkal és bútorokkal. A belső berendezést és a kényelmi szolgáltatásokat a luxus jegyében alkották meg és válogatták össze. A különböző szinteket egy külső és egy belső felvonó köti össze. A wellness részlegben gyógyfürdő, gőzfürdő, szauna, fedett medence, masszázs-szoba és egy edzőterem található a legújabb Technogym Kinesis  berendezésekkel felszerelve.

A többfunkciós legfelső emeleten található egy házimozival felszerelt nappali, egy konyha, és egy étkező és mindez azért itt, mert innen 180 °-ban csodálható a panoráma és a tenger. A hálószobákból itt kedvére válogathat az ember, legyen az glamour stílusú, modern, vagy éppen eklektikus. Talán máshol megbocsátható lenne de mivel Franciaországban vagyunk, így természetesen egy jól betárazott és légkondicionált borraktárat is magában rejt ez a villa.

Tengerparti villa modern francia ház

Minimalista fehér ház francia riviéra

Udvari medence kerti bútor és napozóágy

Nagy nappali házimozi

Parkettás nappali modern étkezőasztallal

Nappali tengerre néző terasszal

Tolóajtós teraszajtó teraszgarnitúrával

Modern grafitszürke konyhabútor

Nagykonyhai berendezések

Borospince egyedi bútor ötletek

Modern hálószoba sárga fotelekkel

Galmour stílusú hálószoba

Modern francia hálószoba tapéta a mennyezeten

Tapétázott mennyezet és rokokó tükör

Barna és fehér minimál fürdőszoba

Konditerem berendezése

Minimalista ház terasza csíkos napozóágyakkal