Rotaeche Carla és Ana Pardo belsőépítészek szabad kezet kaptak abban, hogy finom és érzékeny bensőjüket jelenítsék meg a ház részleteiben, lenyomata legyen mindannak ami romantikus, tiszta és természetes.

Az új tulajdonos szülők négy gyermekükkel élnek majd ebben a házban, a kert pedig teljes kikapcsolódás és feltöltődés helyszíne lehet. A belső térben három jellegzetes dekorációs elem jelenik meg, melyekkel a hasonló eddig nálunk bemutatott mediterrán otthonokban nem találkoztunk. Az első a lépcső melletti tégla hatású, illetve a hálóban, a gardróbszobában és fürdőben egységesen megjelenő nagy virágos tapéta mely meleg színeivel mozgalmassá és élettel telivé teszi a teret.

A második az antikolt fa bútorok, komódok, szekreterek, és fotelek jelenléte, melyek persze új darabok, de a klasszikus forma és az antikolt felület rusztikus benyomást kelt. A harmadik díszítő motívum a gardrób, és a fürdőszoba bútor ajtajain megjelenő kézzel festett kedves növényi és virág motívumok. A házban a világos színek a zöld és a barna árnyalataival egészülnek ki, ami teljes harmóniát és eleganciát sugároz.

A gyönyörű, sövényekkel övezett kertben találunk árnyékosabb olvasgatós, beszélgetős helyeket, kerti asztalkát, öreg padot, vagy a medence partján a napfürdőzésre is alkalmas napozóágyakat. A szélesre tárt olajzöld, zsalugáteres ajtókon át a szélvédettebb teraszra érünk, ami igazi helyszíne lehet a közös családi vacsoráknak.

Mediterrán ház és tetőcserép

Kerti pad és zsalugáter

Mediterrán teraszbútor

Sötétítőfüggöny, mediterrán nappali

Mediterrán nappali barna fotelek

Antikolt fa komód

Hálószoba tolóajtó

Festett ajtó és bútor

Madárkalitka és antikolt szekreter

Dekoráció mécses

Falépcső és virágos tapéta

Nagy virágos tapéta a hálószobában

Gardróbszoba tapétával és kézzel festett ajtókkal

Tapéta a fürdőszobában

Kézzel festett fürdőszoba bútor

Fürdőszoba terasszal Rotaeche Carla, Ana Pardo

Mediterrán hangulató terasz

Kerti kút és kovácsoltvas kerti bútorok

Kerti kút régi

Párnák kerti napozóágyon