Tengerparti ház

Fedett terasz tömörfa asztallal

Az amerikai építkezési szokásoknak megfelelően a terekkel itt is nagyvonalúan bántak. Tágas helyiségek, tipikus vonalvezetések, kellemes színek teszik tökéletessé ezt az otthont. A házat körülvevő kerttel valamennyi helyiségnek kapcsolata van. A nappali szinte teljesen eltolható üvegfallal kapcsolódik az óriási fedett teraszhoz, amely egyben egy komplett nyári konyhát is magában foglal, ráadásul egy átadóablakkal még a belső konyhához is kapcsolódik. A társasági élet központjának számíthat ez a „helyiség”, a hatalmas asztalt akár egy nagyobb társaság is körülülheti.

Az elvonuláshoz, kikapcsolódáshoz egy intim teraszt is kialakítottak, ahol a pihenésé a főszerep. A házban több helyiség is nappali funkciót tölt be. A közös bennük, hogy kellemes színek és szellősen elrendezett bútorok jellemzik őket. Kényelem és otthonosság árad az egész házból, a sok fa kiegészítő, és a puha textilek csábítóak. A konyhában divatos patchwork mintás falicsempét alkalmaztak a homogén fényes fehér frontok között.

Ez a kombináció játékosságot, természetességet kölcsönöz a helyiségnek, a minták sokasága pedig megtöri a fehér egyhangúságát. Számos különböző minta és textúra játéka jellemzi az otthont, a lakástextileken, a fali díszeken és lámpákon át a székek ülőkéjén keresztül, mégsem érezzük túlzásnak, a fehér falak és az egységes padlóburkolat ügyesen rendezi össze a tarkaságot. 

A szülői hálószobához kapcsolódó helyiségek minden igényt kielégítenek. Az ággyal egy légtérben kialakított dolgozósarok egy dobogóra került, ezáltal optikailag leválasztották a pihenő zónától. A saját fürdő, és a gardróbszoba egységes stílusban készült a hálóval, csipetnyi indusztriál beütéssel, amelyet a türkiz minták finomítanak. A gyerekszobák az amerikai ízlést tükrözik, egyszerűek, tágasak, és csak a kiegészítők színválasztása különbözteti meg egymástól a fiú és lányszobát.

Fedett terasz nappali kapcsolattal

Mid century stílusú nappali

Sarokgarnitúra amerikai nappaliban

Modern fehér konyha cementlap mintás konyhával

Vintage hagulatú étkező és fehér konyhabútor

Kék-fehér mintás hálószoba beton hatású fürdőszobával

Hálószoba dolgozószoba kapcsolattal

Szülői hálószoba berendezése rusztikus ággyal

Modern tiniszoba ágy

Gardróbszoba berendezés

Modern fürdőszoba vintage falburkolattal

Fürdőszoba bútor egyedi tervezéssel