Ez a VAE Design által tervezett 107 nm-es otthon egy négyfős család részére nyújt minden igényt kielégítő életteret.

Farmerkék kanapé

A két 10 év alatti kisfiút nevelő pár modern, fiatalos, könnyen rendben tartható, átlátható terekről álmodott, ahol a gyerekeikkel tudnak foglalkozni az állandó takarítás és pakolás helyett. Ennek érdekében egyszerű formájú bútorokkal, sok falba simuló tárolóhellyel rendezték be a praktikus beosztású lakást.

Modern kétszemélyes reggeliző

Minimál szürke konyhabútor

Vajas zsemle és tej :)

Modern világos étkező Eames székekkel

A fények funkcionálisak, többnyire fénycsövek, egyszerű vagy kicsit különlegesebb formájú spotlámpák; csak az étkezőasztal felett látunk design lámpát.

Kanapé polcos nappali elemmel

Szembetűnően kevés színt alkalmaztak a lakberendezés során. A fehér és a szürke, mint két uralkodó szín mellett mindössze a kék és a mustársárga kapott szerepet, illetve a fiúk szobájában tűnik fel még cseppnyi piros, a szuperhősök - Pókember és Amerika kapitány - és a játékok jóvoltából. A remek stílusérzékkel válogatott színkiosztás és a bútorok is a rend és letisztultság igényét hivatottak kielégíteni.

Ötletes gyekekszoba berendezés

Ötletes gyekekszoba berendezés Batman dekoráció

Ötletes gyekekszoba berendezés Lego design Amerika kapitány

Pókemberes gyerekszoba dekoráció ötlet

A nyílászárók és a világítás esetében is a céltudatosság dominál. Az ablakok könnyen tisztíthatóak, egyszerű fehér műanyag keretesek, árnyékolásuk reluxával megoldott, az ajtók teljesen sima, szürke teleajtók. Függönnyel mindössze a szülők hálószobájában találkozunk. 

Fémhatású üvegcsempe fürdőszobában

Kék mozaik a fürdőszobában

Némi játékosságot visz a kisméretű fürdőszobába a vizet idéző kék, fémszínű mozaikcsempe és a halpikkelyekre emlékeztető üvegmozaik a falakon.

Hálószoba és gargrób lakberendezés

Geometrikus mintás faldekoráció

Modern mintás faldekoráció csempe és falfülke

Kis fürdőszoba nagy tükörrel

Ez az ügyesen berendezett modern lakás sok jó példát mutat be arra, hogy átgondolt, körültekintő tervezéssel jól használható, élhető otthont tudunk teremteni.

Bartha Nóra

Alaprajz 100 m2 körül