Hogyan dobjunk fel egy unalmas előszobát

Sárga és fekete dekoráció kis lakásba
A TimeLessDesign lakberendezőinek megbízói befektetési céllal vették ezt a Budapest, Erzsébet körúti lakást, melyet két különálló lakásra osztottak. Az eredetileg 80 nm - ből lett egy 35 és egy 45 nm-es változat. A kisebb lakást a kék-bézs színek uralják, a nagyobb lakásban egy vagány és harsány sárga-fekete kombináció jelenik meg.

Kis lakás sárga, barna és fekete színekkel

Sárga előszobafal ötlet

Kiadásra átalakított belvárosi lakás

Modern konyhabútor sárga frontokkal, konyhafal burkolattal

Szürke konyha és fekete-fehér konyhacsempe

Hasonlóan a kisebb lakáshoz, ez az otthon is eladásra készült, így a kanapé, ágy, a mobil bútorok nem lettek megvásárolva. A lakás színeiben, a sárga árnyalataiban és a fekete kontrasztjában a lüktetés az otthonosság a városias érzés jelenik meg A lakás több érdekes lakberendezői fogást is felvonultat.

Sárga metró csempe, sárga fürdőszoba szekrény

Igényes belvárosi fürdőszoba metró csempével TimeLessDesign lakberendezői

Ilyen a látványos álmennyezet, gipszkarton tapétával led világítással, valamint a fürdőszobában levő csillagégbolt, amibe 300 db led pont került. Ez utóbbit nem is volt túl egyszerű kivitelezni. Néhány beszerzési forrás: Sárga és fehér metró csempék, fekete-fehér fürdőszobai padlólapok és konyhafal burkolatok Antik Centrum Szentendre, lámpák Fénymánia, tapéták Wallconcept, a parketta pedig egy KAINDL típus.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

TimeLessDesign

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000