Budapesten az Oktogon szomszédságában, az Eötvös utcában találjuk ezt látványosan átalakított lakást. A mindössze 56 m2-es alapterületen két hálószobát és két külön fürdőszobát is találunk.

Budapesti Airbnb lakás eklektikus lakberendezés

Szürke klasszikus konyha belvárosi lakásban

Indukciós pultba épített sütő

Madár mintás tapéta sárga étkezőszék

Bejárva a tereket, a lakás minden pontja örömet, szépséget és egységet áraszt, amit a gondosan
összeválogatott színek csak tovább fokoznak. A TimeLessDesign lakberendezői már nem először alakítanak át lakásokat kiadási céllal. Az Airbnb-nél böngésző, elsősorban külföldi diákok és turisták kifejezetten keresik az egyedi kialakítású, a helyi jellegzetességeket is felvillantó szálláslehetőségeket.

Álgerenda nagy belmagasságú lakásban

Butlers tányérok a falon

Borospalack, borosüveg lámpa étkezőbe

Kerek tükör a lakásba

Skandi Trend tányérok a falon

Ennél a lakásnál, a nappali, konyha, étkező egységben a modern alapkoncepció mellett találunk egy csipetnyit a század közepi budapestből, és ehhez finoman keveredik egy kiskanálnyi vidéki feeling, a falon látható tányérokkal, a klasszikus konyhabútorral, fűszertartókkal és a borospalack formájú lámpákkal. A mennyezetre még néhány álgerenda is került festett lambériával.

A hálószobák virágos tapétái a természetet csempészik a város halk zajához. A szürke árnyalatai ezekben a helységekben is folytatóknak. A kényelmes franciaágyból egy csonkagúla alakú álmennyezetre látunk ahol rejtett led világítás ad általános fényt a helyiségeknek.

Virág mintás tapéta hálószobába

Virág mintás tapéta

Airbnb hálószoba virágos tapéta

Álmennyezet és csillár alulnézetből

Franciaágy és virág mintás tapéta

A nagyobbik kádas fürdőszobában egy fali távirányítóval működtethetjük a padlóba süllyesztett RGB led lámpákat, így a kedvünk szerinti szín fogja sejtelmesen beborítani a helyiséget.

Marokkói mintás falicsempe és fürdőkád

Rusztikus metró csempe design

Mázas metró csempe tóp színben

Zuhanyzós fürdőszoba lakberendezés

Zuhanyzós fürdőszoba lakberendezés

A zuhanyzós fürdőben is a marokkói mintás cementlapokkal találkozunk, amihez a tóp színű mázas, fóz nélküli metró csempe került. A lakás minden egyes részlete a majdani utazók kényelmes mindennapjait kívánja szolgálni, hogy Magyarországról hazatérve az országunk jó hírét vigyék tovább. 

 

További beszerzési források:

Lámpák: Fénymánia, Laminált parketta: Gres-Massimo, Csempe: AC Design, Dísztányérok: Butlers, Skandi Trend, Kanapé: Butor1, Franciaágy (nagy hálóban): Kanapékirály, Bútorok / dekorok: IKEA, MÖMAX, JYSK, Előszoba heti tervező tábla: La Home, Szaniterek: Szaniterplaza, Szabadon álló kád+csaptelep: RAVAK, Páraelszívó: Toflesz, Bézs üvegcsempe konyhában: Duo Color, Étkezőszékek+ madaras fogasok fürdőben: Vákum Design, Tapéták: Harlequin.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000