Budapesten az Erzsébet körúton találjuk ezt a 77 m2-es lakást, ami teljes egészében megújult a szakértő
kezek munkája során. Már az előszoba közlekedője ámulatba ejt minket, ugyanis ha a mennyezetre tekintünk fák lombos ágai jelennek meg egy nagyméretű poszteren. A rejtett, körkörösen végigfutó fények minta a nap sugarait hoznák a térbe, melyek az ágak és a levelek között szűrődnek be a térbe.

Az előszobai tárolószekrények és a magasfényű frontokkal szerelt konyhabútor is egy asztalostól érkezett, ezzel egységet teremtve a két helyiség között. A sík felületeket egyedi tervezésű nyitott polcelemekkel tették játékossá. A világos nappalit a dinamikus megjelenésű kék konyha uralja modern falicsempékkel, amihez szép választásnak bizonyult a Fény és Árnyék Függönystúdió által készített voile és tópszínű sötétítőfüggöny kombináció. 

Az amerikai konyhás nappalihoz két hálószoba tartozik. Az egyik háló a belső udvarra, a másik a körútra néz. Ehhez hálóhoz tartozik egy különálló zuhanyzó. A leendő vevők által választott franciaágy a bőr falpanel elemek előtt helyezkedik majd el. A modern fürdőszobában is találkozunk a kék magasfényű bútorelemekkel, amiket halpikkely mintás falicsempe tesz elegánssá. A kisebb fürdőben zuhanyozásra van lehetőség egy pihentető esőztető zuhanyfej alatt.


Beszerzési forrás ajánló:

Fény és Árnyék Bemutatóterem

Függönyök és árnyékolók

1139 Budapest, Petneházy u. 56.
Telefon: +36 30-619-8839
A cikkben látható fényáteresztő függöny: Fehér voile
A sötétítőfüggöny: Emily

www.fenyesarnyek.hu

Kontakt: Tas Brigitta


További beszerzési források:

Hálószobai bőr falpanel: KERMA Design, Hidegburkolatok: uvegmozaikshop.hu, metrocsempeshop.hu, Mozaik Kerámia. Szaniterek: szaniterplaza.hu. Előszobai tapéta: wallconcept.hu. Nappali poszter: vaszonkepstudio.hu, Lámpák: Fénymánia. Parketta: Bauhaus.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000