Malom Loft lakás Budapest

Bejárati ajtó

A belmagasság a lakás egyes részein 6, máshol pedig 3 méter. Alapterülete: 110 m2. A világos és nyitott földszinten az előszoba, a nappali – étkező – konyha, és egy különálló wc található. A galérián a háló gardrób helyiséggel, egy dolgozó pihenő résszel, valamint a fürdőszoba. A terek indusztriális jellegét a korábbi funkciónak köszönhető nagy terek, az íves ablakkeretek, a fém lépcső, és a nagy téglafal felületek adják. A tulajdonosok a lakást befektetési céllal vásárolták és kiadásra szánják.

A lakás helyiségei és burkolatai adottak voltak. A konyhába padlólap helyett a lépcső mintájával egyező fémhatású design pvc került, a konyha hátfalra pedig fehér metró csempe. A TimeLessDesign által tervezett és kivitelezett változtatások: A nappali és a konyha között egy dekoratív térelválasztó került megtervezése és kialakításra rejtett led világítással.

Loft lakás bőr kanapéval, keleti szőnyeggel

Loft jellegzetesség a látszó téglafal

Térelválasztó dekorelem

Nagy nappali loft lakásban Malom Loft

Nappali és étkező budapesti loft lakás

Étkező fekete Tolix székekkel

Grafitszürke modern konyha és fehér metró csempe

A háló helyiség többszörös elszeparáltságot kapott egyrészt egy üvegfal megépítésével, valamint egy sötétítőfüggöny alkalmazásával. A konyhabútort is át kellett tervezni, új frontok, munkapult, új felső szekrények és hűtőszekrény kerültek beépítésre. A tervezőknek köszönhetően már ruhatárolásban sincs hiány, a hálóból nyíló gardróbhelyiségben beépített szekrény épült, az előszobai gardróbszekrény pedig új gipszkarton fallal bővült, aminek a hátuljára táblafesték került.

Fihenőfotel a galérián kerek szőnyeg

Üveg térelválasztó, hálószoba

Kellemes domgozósarok

Design fotel loft lakás galériáján

Mini gardróbszoba

Semleges színű fürdőszoba berendezés

Pici erkély két székkel, összecsukható asztallal

Beszerzési források: Konyhapadló design pvc - Expona, konyha hátfal – AC Design, tapéták - Wallconcept, lámpák - Fénymánia, kivitelezés, asztalos munkák és üveg térelválasztó - Kadusz Kft.

A Loft Malom rövid története:

A Gizella malmot 1880-ban építtette a Krausz-Moskovits család. A budapesti malom nagy része - a háborúkat is átvészelve -, egészen 1963-ig gőzmalomként működött. Az utóbbi évtizedekben raktárként hasznosították, majd 2000-ben bontani kezdték, hogy lakóházzá alakítsák. A díszletszerűen meghagyott külső falak mögött egy új épület formálódott, megőrizve az ingatlan egészének különös ipari hangulatát. 2010-ben nyerte el jelenlegi formáját, több mint száz loft lakás található az épületben.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

TimelessDesign

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000