Médiaszekrény a nappaliban

A cél az volt, hogy egy élhető és exkluzív teret alakítsanak ki a pici, mindössze 31 m2-es minilakásból, ami eredetileg mindössze egy szobából, egy főzőfülkéből és a mellékhelyiségekből állt. Ez a lakás - hasonlóan a tervező csapat korábbi munkáihoz - eladásra készült, ezért nincs teljesen berendezve. A nagyobb ülőbútorok hiányát az új tulajdonosok fogják pótolni. 
 Türkiz mintás tapéta előszobában

Modern konyha és étkező minilakásban

Eegyedi gipszkartonfal megoldások

Konyhafal burkolat Antik Centrum

Halszálkás padlólap minta falra

Halszálkás padlólap minta falra Kaindl

Az összes falat kibontatták és újratervezték a teret. Sajnos teljesen elszeparált hálószobát nem lehetett kialakítani, mivel csak egy ablak van, ezért egy különleges gipszkartonból épült hálófülkét terveztek, amit szép tapétázott fakkokkal dekoráltak. A szoba közepén - a konyhát elválasztandó a nappalitól - található egy, a lakás méreteihez képest monumentális tv szekrény, ami egy étkezőasztalban végződik.

Gipszkarton polcrendszer belső tapétázással

Hálófülke kialakítása kis lakásban

Modern fürdőszoba fekete és fehér metró csempével

Modern fürdőszoba fekete és fehér metró csempével

A kis lakás esetében leginkább alapszíneket használtak, feketét, fehéret, amit a fa természetes színeivel emeltek ki. Az előszobából elindulva a tapétával feltűnik egy kis türkiz is. A kanapé leendő helye mögött a falat halszálkás laminált padló díszíti, ami a lakás egyik látványelemévé vált. A lakás a megrendelő maximális elégedettségére egy fiatalos, nagyvonalú otthon lett a város szívében. Beszerzési források: Hideg burkolat: Antik Centrum, Meleg burkolat: Kaindl, Lámpák: Fénymánia.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

TimelessDesign

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000