Férfias lakberendezés kék kanapé és kék konyha

A TimeLessDesign lakberendező párosának Sinkovics Viktóriának és Kálmán Szilviának most a lakberendezés férfiasabb aspektusait kellet szem előtt tartani, megrendelőjük ugyanis 52 m2-en kívánt modern otthonos és maszkulin jegyekkel bíró összehangolt dizájnt. A Budapest 9. kerületében található lakás teljes felújításakor új színeket kapott a nappali és a vele egy térben lévő L-alakú konyha és reggelizőpult.

Nappali tölgyfa dekorlap tv mögött

A domináns középkékhez a fekete és a tölgy természetes árnyalatai társultak. A modern Bosch konyhai gépekkel felszerelt kék konyha nyitott polcelemeivel és geometrikus mintás falicsempéivel az új trendekhez igazodik. A nappali és a konyha dekoratív látványeleme az álmennyezet és oldalfal szakaszok mögül kiszűrődő meleg sárgás fény. A férfias vonalat követi az előszobában és szintén a nappaliban már nagyobb méretben megjelenő 3D gipsz dekorpanel szögletes mintáival.

A hálószobában a kék kékesszürkére vált, a kényelmes puha fejtámlás franciaágyhoz háromszög mintás Scion krémszínű tapéta és antracit sötétítőfüggöny került. A fürdőszoba már önmagában üdítő látvány, a kék itt is visszatér a fürdőszobaszekrény formájában. A falicsempék továbbviszik a modern irányvonalat a térnövelő fehér fózolatlan metró csempékkel és dekorbetétekkel amiből a tervezők pont csak a kellő mennyiséget használták. A végeredmény egy jól átgondolt, színekre és mintákra felépített karakteres és férfias otthon lett.

Kék konyha mintás konyhafal

3D falpanel a nappali falán

3D fehér falpanel a nappali falán - Kerma Design

Előszoba fényes cipősszekrény

3D falpanel előszobában dekoráció

3D Falpanelek - Kerma Design

Kék előszobai szekrény

Hálószoba modern Scion tapétákkal

Gardróbszekrény a hálószobában tolóajtós

Fózolatlan fehér metró csempe modern felújított fürdőszobában

Fózolatlan fehér metró csempe modern felújított fürdőszobában mintás dekorsávval


Beszerzési forrás ajánló:

3D Falpanelek:

Kerma Design - Falpanel és Falburkolat webáruház

Iroda és bemutatóterem: 4030 Debrecen, Galamb u. 6.

Telefon: 06 52-79-29-49 Mobil:
Mobil: 06 70-636-9779 és 06 30-610-4933

www.kerma.hu


További beszerzési források: Metró csempe, konyhai és fürdőszobai burkolat - Antik Centrum, Laminált parketta – KAINDL, beltéri ajtók: Porta Doors, lámpák: Fénymánia, kivitelezés, egyedi bútorok: Kadusz Kft.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

TimelessDesign logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000