Belvárosi lakás rosegold színű konyhabútorral

A tulajdonos a felújításra szoruló 115 m2-es Teréz körúti lakást befektetési céllal vásárolta. Úgy
döntött, hogy a mai piaci viszonyok között jobb megoldás, ha kettéválasztja. Már csak egy profi tervező és felújító csapatot kellett találnia, akik a vevők szívét is meg tudják dobogtatni, miközben minőségi anyagok használatával és ízléses lakberendezési megoldásokkal kényeztetik őket. A választás a TimeLessDesign csapatára esett, akik komoly repertoárt tudhatnak maguk mögött, ha belvárosi régi lakás felújításáról és eladásra felkészítő berendezéséről van szó.

Marokkói mintás falicsempe a konyhapult felett

AC Design konyhacsempe marokkói mintás

Szürke tapéta ötlet

A tervezők egyedi gyártású bútorokat terveztek és készíttettek saját asztalosaikkal, így az optimális térkihasználásra tudtak fókuszálni. Az alaphangulatot a szürke egy meleg árnyalata és a rosegold színek párosítása adja, ami talán leginkább a lazac egy fáradtabb változatára emlékeztet. A fiatalos és kifejezetten pozitív energiát sugárzó színek között feltűnik a gyönyörű halszálka mintás padló és a konyhafal marokkói gyökerű csempe burkolata. 

Falra Magyar tapéta poszter

Nappali halszálka mintás parkettával

3D hatású tapéta

Galéria üvegkorláttal

Nagy belmagasságú belvárosi lakás

Cementlap mintás fürdőszoba

Cementlap és metró csempe burkolatú wc

Az emeleten egy széles galériát találunk ahonnan egy üvegfalon keresztül láthatunk le a rosegold színű ipari stílusú lámpákkal megvilágított alsó szintre. A régi épület patinájához jól illik a fürdőszobai tulipán mintás cementlapok és a fózolatlan metrócsempék világa. 


További beszerzési források:

Parketta: Gres-Massimo, Fürdő, wc csempe, konyhahátfal burkolata: AC Design, Lámpák: Fénymánia, Emeleti háló 3D falpanel: Kerma Design, szaniterek: Szaniterplaza, Páraelszívó: Toflesz, Nappali tapéta: wallpaperdirect.com, Bútorok: egyedi gyártás. 

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000