Minilakás lakberendezés - Lakberinfo

Egy eredetileg 54 m2-es lakás került kettéválasztásra a tulajdonos elképzelése szerint. Így született egy
28 és egy 26 m2-es, amiből először a 28 m2-es elkészült és költözhető változatot mutatjuk be Nektek. A TimeLessDesign két fő tevékenysége a lakberendezési tervezés és a profi kivitelezés. Így születnek azok a lakások, belső terek, ahol átgondolt és kijelölt koncepció mentén valósulnak meg a tervek. Kis lakások esetén a lehető legtöbbet kell kihozni a rendelkezésre álló területből, miközben szépnek és esztétikusnak kell lennie a végeredménynek.

Az alaphangot a zöld és a szürke kombinációja adja. A lakásba belépve máris egy nappali-konyha egység fogad egy pici bárszékes étkezőpulttal. A nappali szekrényei és természetesen a konyha is egyedi tervezésű. A konyhafal uralkodó zöld mozaikjai a pasztell színű tapéta és kerek tükör adják a térnek a modern és fiatalos karaktert. A pálmalevelekkel díszített barátságos hálószobában ruhatárolásra is van lehetőség. A fürdőszobát szerencsére nem kellett túl szűkösre szabni. A zöld mosdópult mellett kényelmes méretű, cementlappal díszített zuhanyzóban lehet egy fárasztó nap után felfrissülni. 

Konyha, és nappali berendezése kis lakásban

Tapéta nappaliba tükörrel, kanapéval

Zöld mozaikcsempe mint konyhafal burkolat

Falramagyar tapéta hálószobában

AC Design cementlap mintás burkolat fürdőszobába

Beszerzési források:

Nappali tapéta: Wallpaperdirect, Hálószoba tapéta: Falra magyar, Fürdő padlólap, dekor csempe AC Design. Lámpák: Fénymánia, Laminált parketta, lábazat Gres-Massimo. Falióra LaHome, szaniter: Szaniterplaza. Zöld mozaik konyhába: uvegmozaikshop.hu, RoyalMosaic. Bútorok: saját asztalos.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000