Matt sötétzöld konyhabútor

A napokban mutattunk be egy 115 m2-es lakást, amit a tulajdonosa eladási célzattal választott ketté. Az 51 m2-es változatát erre a linkre kattintva tudjátok megtekinteni, ott a rosegold volt a stílust meghatározó szín. Most a 64 m2-es másik lakásban nézhetünk szét.

Mivel ez a szárny teljes felújításon esett át és ezt követően a lakás máris az ingatlanos oldalakra került a teljes és végleges bútorozás az újdonsült vevő feladata lesz. Amiért mi mégis ajánljuk megtekintésre ezt a lakást, az a sok átgondolt és ötletes megoldás, ahogyan egy nagy galériás lakást érdemes kialakítani. Akik ismerik a TimeLessDesign korábbi munkáit emlékezhetnek, hogy mindig van egy alapkoncepció, egy vezérfonal, amire felfűzik az elképzeléseiket, a designt, a bútorok, a dekoráció és színek egységét. Ebben a lakásban az matt sötétzöld a meghatározó, ami a konyhabútorok, a tálalószekrényen, a nappali bútoron, de még a fürdőszobai bútoron is visszaköszön.

Matt sötétzöld egyedi tervezésű bútorok

Egyedi matt zöld nappali szekrény

Parkettázott galéria üvegkorláttal

3D falpanel burkolat a galéria falán

Közlekedő zöld szekrényekkel, kisbútorokkal

Dekoráció falon led fényekkel

Cementlap mintás burkolat a fürdőszobában

Beszerzési források:

Parketta: Gres-Massimo, Fürdő, wc csempe: AC Design, Lámpák: Fénymánia, Hálószoba 3D falpanel: Kerma Design, Szaniterek: Szaniterplaza, Páraelszívó: Toflesz, Konyhahátfal, rombusz mozaik: uvegmozaik.hu, Nappali designfal tapéta: Falramagyar, Bútorok: egyedi tervezés és gyártás.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000