Új otthonunk színválasztása mindig fejtörést okoz, ezért is hívjuk segítségül ilyenkor a lakberendezési magazinokat. Ezt a lakást is ezzel a célzattal mutatjuk meg, mert szerintünk itt izgalmas színkombinációt értek el a tervezők. A hármas egység a halvány rózsaszín a szürke és a natúr fa halványsárgás színeiből áll össze. 

Előszoba látványterv

Az előszobát a modern márvány mintás padlólapok és a matt beépített szekrények sötét színei uralják. 

Mini nappali

A nappali az étkezővel és a konyhával részben egy légterű, egy pengefal vesz el mindössze a térből. A betonszürke falon kapott helyet a tévé. A halványrózsaszín mindhárom térrészben fellelhető. A falfülke színezése nemcsak a nappaliban, hanem a konyhában is feltűnik. Az étkezőben koncentrálódik a három szín a legintenzívebben. A natúr asztallap körül szürke-rószaszín kárpitozású székek kerültek. 

Ötletes TV fal

Kis étkező a nappaliban

A kis alapterület optikai térnöveléséhez a nagyméretű tükrök járulnak hozzá. A világos kinyitható kanapé a fekvőhely szerepét tölti be az esti órákban. 

Falfülke dekoráció

Az optimális világításról a síneken elhelyezett mini reflektorok gondoskodnak. 

Rózsaszínű konyhabútor

Friss és modern megjelenést ad a konyhának ez a mályva árnyalathoz közelítő fáradt tónus, nagyon szép kontrasztban áll a márvány mintás konyhafallal és a natúr fa felső szekrényekkel. 

Rózsaszín minimál konyhabútor

Rózsaszín beige étkezőszék

Halványsárga kanapé

Látványtervek forrása: Anna Zarechnaya & Andrei Erokhin