Castdesign - Balatoni nyaraló beach house stílusban

Szerencsére már az első személyes találkozón sikerült a „közös hangot” megtalálni a megrendelőkkel, melyből egy nagyszerű együttműködés és olyan végeredmény lett, amit mindannyian szerettünk volna.
Bár a beach house, azaz a tengerparti stílus alkalmazása, mint neve is mutatja, inkább a tengerparti házakra, nyaralókra jellemző, miért ne lehetne létjogosultsága egy tó partján is? Mindez megfűszerezve a megtartott cserépkályhával, mely a két hálószoba melegét adja, így a tulajdonosok akár télen is élvezhetik a ház és a környék nyújtotta szépségeket. 

Castdesign Beach house stílus egy balatoni nyaralóval kék árnyalatokkal

Castdesign fehér konyha kék falicsempével

Castdesign kék falicsempe konyhafal burkolat

Az átalakítás során falat bontottunk, és az összes burkolatot lecseréltük. Fa került a padlóra és egyes falakra is, a konyhában és a fürdőben használt csempék pedig a víz különféle színeire emlékeztetnek. Bár számos bútor ismert áruházakból került beszerzésre, legalább annyi egyedi gyártású darab is készült, pl. a vendégháló emeletes ágya. Dicséri ez a házaspár által a környéken talált asztalos keze munkáját is, aki gyönyörűen megvalósította a terveket.

Castdesign Teraszra néző nappali kék zsalugáterrel

Castdesign Balatoni nyaraló étkező és nappali

Castdesign hálószoba íróasztallal

Szerencsére a stílus lelkét adó kiegészítőket is viszonylag könnyen megtaláltuk, köszönhetően nagyrészt az internetnek. Némi közös keresgélés után a megrendelők is „ráéreztek” a dologra, és önállóan is bátran választottak a ház hangulatához illő darabokat. A belső terek kialakítása után a terasz, a külső homlokzat és a kert is megújult, így nem meglepő, hogy ez a kellemes hangulatú nyaraló szinte a második otthona lett a házaspárnak.

Castdesign emeletes ágy kalóz stílusban

Castdesign kék metró csempe a fürdőszobában

Castdesign - Fonott székek a teraszon, kék zsalugáter

CaST design Stúdió

www.castdesign.hu  

Caimacan Tünde
lakberendező és enteriőr tervező

          Telefon: +36-20-220-8738