A tervezés részleteiről Dóró Judit belsőépítész mesél: "Egy ismerősöm keresett meg épülő társasházi lakásuk megtervezésével kapcsolatban. Otthonukat minimál stílusban képzelték el elegáns stílusjegyekkel kiegészítve.

A viszonylag kisebb alapterület miatt minden rendelkezésre álló területnek funkciója lett ami alapos és  jól átgondolt tervezést igényelt. A funkciók optimalizálása után terveztük meg a különleges konyhával egybeépített étkezőasztalt, amely könnyeden, épphogy észrevehetően helyezkedik el a térben. A bútorok megválasztása is nagy gondosságot igényel, fontos volt hogy a tér tágas maradhasson, ezért több könnyedséget, légiességet sejtető fémvázas bútor is bekerült a terekbe.

Fő design elemnek egy természetes erezetű követ választottam, melyet egy arany hatású szintén természeti motívumot ábrázoló képtapétával tettem vidámabbá. Ez az érzés a nappaliban a szőnyegben is megtalálható. Ezek a természetességet sugalló elemek végigvonulnak a lakás többi részén is. A szülői hálószoba fő eleme az üvegezett gardróbszekrény, melynek hangulatvilágítása különleges hangulatot ad a szobának főleg az esti órákban. A gyerekszobába bekerült kifinomult és vidám képtapéta hűen tükrözi vissza a gyermeki játékosságot. Az arany itt is megjelenik, de némileg visszafogottabban, mint a lakás többi részében."

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit lakberendező

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!