Kétszárnyú ajtó villában

A szerkezetkész ház alaprajza a klasszikus villaépületek elrendezését mutatta, ezért a belső stíluskialakításnál is ebből indultunk ki. Ezt a hangulatot erősíti a nagy belmagasságú galériás nappali tere is. Kisebb alaprajzi átszervezést követően a tulajdonosok számára ideális belső terek jöttek létre. A nem szokványos méretű előtérben kapott helyet egy exkluzív konzolasztal és egy puff, beépített keskeny tárolókkal. Színekben az eleganciát sugalló aranyat és a feketét, valamint az art decora jellemző geometriai formákat, tükrös, csillogó felületeket ötvöztük egymással. A háromszintes lépcsőház hátsó falát egy fémes arany színű, művészi hatású designelemmel tettük egységessé, ami különleges díszvilágítást is kapott. Az egyedi ajtóbetétekben szintén fellelhető ez a fémes arany ragyogás.

New art deco stílus

Luxus előszoba bútor

Elegáns előszoba

Tovább haladva a ház belső tereibe az előtérből egy tágas téregyüttesbe érkezünk. Előbb a galéria alatti határoló fal nélküli közlekedő rész fogad minket, melyet egy áttört térelválasztóval szeparáltunk a nappalitól. A galéria alól megnyílik a tér fölfelé és a ház legelegánsabb részébe a nappaliba érkezünk. A hatalmas kanapé a család előző otthonából került ide, ehhez igazítottunk minden mást, ami körülötte megjelenik. A nagy ablakfelületeket egy kivételes formájú és keretezésű dekorációs függönnyel emeltük ki, ezzel is a klasszikus villaépítészetet jegyeit erősítettük. Ebben a térben is váltakoznak az art decora jellemző stíluselemek; geometriai formák, fémes felületek, a csíkos üvegkorlát, a 3d hatású ajtókárpitok keveredve a szimmetrikus elemekkel. A konyha-étkező szekcióban természetesen tovább folytatódik ez a kompozíció, ahol a burkolatok adnak egyedi patinát a helyiségnek. 

DD Interior Stúdió nappali látványterv

Modern art deco nappali

Sárga fotelek

Sárga mintás szőnyeg

Ard deco díszítés

A hatalmas méretű konyha egy minimális alaprajzi átalakítás eredménye, mindez a házigazda egyedi kívánsága volt. Mivel ez egy összefüggő nagy terület, az egyhangúságot mindenképpen kerülni szerettük volna. Ezért a a családi események fő helyszínét, étkező helyét egy látványos dekorelemmel, a fekete-arany színkombinációval megjelenő különlegesen szép greslapokkal jelöltük ki. A mennyezetre egy kivételes ardeco kristálylámpát terveztünk, ami tökéletes kiegészítője ennek a miliőnek. A tágas konyhához szervesen kapcsolódik a szintén nagyméretű bárpult, melynek előtétfala finom bársony borítást kapott. 

Luxus étkező

Konyha és étkező egyben

Mintás konyhafal burkolat

Klasszikus lakberendezés

Luxus burkolat falra

A különböző textúrájú burkolatok, geometriai formák és színek játékával sikerült egy korhű, modern és elegáns villabelsőt létrehoznunk a Megrendelőink nagy megelégedettségére.

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit lakberendező

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!