Zöld étkezőszékek

A belső tereket Dóró Judit belsőépítész mutatja be: 

Az előtérbe egy elegáns, tükrös szekrényt terveztünk ami optikailag is növeli a teret. Ugyanitt egy kényelmes kárpitozott beépített ülőrész segít a lepakolásban és az öltözködésben. Az elegáns tükör-konzolasztal egység színei már a hallban előrevetíti a többi helyiség uralkodó színvilágát. 

Lépcsőfeljáró

Egyedi előszoba

Magas fényű padlólap

A padlóburkolat egységesíti az összefüggő térkomplexumot. A ház különlegessége az üvegfödém padló és a mennyezeti bevilágító rész, mely az emelten is megismétlődik, ezáltal a fény szabadon áramolhat a házban. A konyha étkező téregységet a térbe fordított kandalló kapcsolja össze a napfényben úszó nappalival. A közlekedő részbe egy zöld növényfallal burkolt részt is megálmodtunk.

Luxus csillár

Luxus nappali

Luxus konyha

Zöld márvány kőburkolat

Az exkluzív fürdőszobai egységben ugyanaz a türkiz burkolat található ami a konyhában. Ezzel összhangban a mosdó mögötti falfelület is kapott egy artdeco stílusú páraálló türkizzöld tapétát. Ebben a helyiségben a bézs és türkiz színeket hangsúlyoztuk. 

Prémium fürdőszoba

Zöld kőmintás falburkolat

A földszinten található még egy teljesen elszeparált vendég lakrész, konyha-étkező blokkal és saját fürdőszobával. Ez az egység a bézs-kék-türkiz hangulatot kapta a világos terek megtartásával.

Prémium vendégszoba

Íróasztal ötlet

Dekor közlekedőbe

Fürdőszoba látványterv Dóró Judit

New art deco

Modern art deco

Előtér fotelekkel

Fényes kőmintás burkolat

Virágmintás dekor

Kék kanapé fehér fotelek

Glamour dohányzóasztal

Modern art deco hálószoba

Ágy és komód térben

Kőmintás burkolat fürdőbe

A lépcsőházi hátfal barnás árnyalatú 3d hatású tapétája kapcsolja össze a két szintet, melyben az elegáns modern csilláré a központi szerep. Az emeletre megérkezve az étkezőben is látható design üvegfallal zárul a lépcsőház korlátmegoldása. A fényárban úszó emeleti közlekedő ékessége az üvegpadló és tető-felülvilágító. A közlekedő egyben egy nyitott gardrób is. Ebben a térben a bemart ajtók ritmikusságát designtapéta töri meg. Ugyanez a tapéta a közlekedő végén található hangulatos, panorámás pihenőszobában is megjelenik. Ez a helyiség puha melegburkolatokat kapott visszatérő színvilággal.

Ezen a szinten találhatóak a hálószobák és a vizesblokkok is. A három hálószoba három különböző színvilágot kapott. A fürdőszobai rész viszont újra megkapta a földszinten is megjelenített türkiz – bézs színegységet egy természetet idéző tapétával.

Fürdőszoba felülnézetből

A házban sok modern designtapéta jelenik meg ezzel különleges hangulatokat, térmélységeket teremtve az elegancia határán belül. Ismét egyedi és különleges otthon jött létre irodánk kitartó és alapos munkájának köszönhetően!

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit lakberendező

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!