Váró íves kényelmes kanapékkal

Dóró Judit belsőépítész így mesél a tervezés folyamatáról:

Ez előtér viszonylag nagyobb belmagassággal bíró helyiség, ezért ide egy impozáns, nagy méretű központi csillár került. A professzionális látványterveken látható helyiségek designját főképp a lekerekített és mértani formák összhangja jellemzi, kiegészítve fényes felületű burkolatokkal és csillogó kristályokkal.

Elegáns recepció egészségügyi központban referencia

Recepció és váró exkluzív belső tér

Az íves ülőfelületeket jól ellensúlyozza a mértani formákból álló rombuszos design ledfal, mely egyben a komplexum egyik meghatározó látványelem is. A kék szín visszaköszön egy szintén extravagáns és központi elhelyezkedésű dekorpanel formájában. A helyiség eleganciáját a fekete-fehér adja, kiegészülve a kék és a szürke árnyalataival, valamint az arany és kristályok fényjátékával. A mozgalmasság ellenére is könnyed, lebegős marad a tér összhangja a megfelelő elemek arányainak köszönhetően.

Közlekedő minőségi burkolatokkal

Fogorvosi rendelő exkluzív belső térrel

Fogorvosi rendelő luxus környezetben

A közösségi mellékhelyiségekben, mosdókban is folytatódik ez az extravagáns és elegáns hangulat. A térbe állított színes üvegmosdó különleges dísze ennek a pici helyiségnek. Számunkra fontos volt, hogy a mozgássérült mosdóban is a pompa legyen a meghatározó egy egészen kivételes emelkedett stílusban. A közlekedők rejtett szekrényeinek frontfelületén, valamint az ajtókon szintén visszaköszönnek azok a fő stíluselemek ami a belsőépítészeti tervezésben a vezérfonalat jelentette.

Dekorpanel tárgyalóban

Glamour stílusú tárgyaló

Az irodai szekcióban és a kezelő helyiségekben talán nem várt módon, de hiánytalanul tovább folytatódik az eleganciát és frissességet sugalló hangulat.

Luxus színvonalú mozgássérült mosdó

Vendégmosdó különleges üvegmosdóval

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit lakberendező

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!