Marokkói mintás padlólap konyhában

Budapesten járunk a Zichy Jenő utcában. A lakás alapos felújításon esett át, amit egy átgondolt térszervezés előzött meg. A 80 m2 már bőségesebb hely, amivel optimálisan lehet gazdálkodni. A lakásra szabott elképzelések szakítanak a most divatos elrendezéssel és nem törekedtek mindenáron a terek összenyitására. A konyha önálló helyiségben maradt, ahol középen egy munkapultnak is használható reggeliző teszi teljessé a képet. Ugyanígy az előszoba, a gardrób helyiség és wc
sem osztozik más funkcióval.

Konyhasziget ami egyben reggelizőpult

Egyedi tervezésű konyhabútor

3D falpanel nappaliban

Modern étkezőgarnitúra

Nappali világítás fali és mennyezeti lámpákkal

Szürke sarokkanapé nappaliban

Egyedi függöny nappaliban

Modern mintás tapéta hálószobában

Hálószoba egyedi gardróbbal

Hálószoba falban futó tolóajtóval

Modern mintás tapéta hálószobában

A stílusos megjelenés minden helyiségben a visszafogottsággal párosul. Jelenleg két hálószoba is található a lakásban amihez két szépen berendezett fürdőt találunk. Az egyikben zuhanyozni lehet, a másik a kényelmesebb fürdőkádas tisztálkodásnak ad helyet. A két helyiséget falba futó tolóajtókon keresztül érhetjük el. A nappali egy nagy és kényelmes kanapéval gazdagodott, az ételeket pedig kényelmesebb egy négyszemélyes étkezőben elfogyasztani. A lakberendezők fő célja egy minden részletében felújított lakás kialakítása volt, ahol értéknövelő burkolatok, egyedi tervezésű bútorok kerültek beépítésre. Ez egy olyan minőségi kiindulópont, ahonnan a leendő tulajdonos már saját ízlését is bevonva tud építkezni.

Walk in gardrób egyedi tervezésű

Nyitott polcos gardróbszekrény

Zuhanyzós fürdőszoba

Egyedi fürdőszoba szekrény és zöld mozaik csempe

Beszerzési források: Lámpák: Fénymánia, Laminált parketta és fürdőszoba padlólap: Gres-Massimo. Konyhahátfal: Burkolatbolt.com, Mozaik: Üvegmozaik.hu, Páraelszívó: Toflesz, 3d falpanel: Kerma Design, Szaniterek: Szaniterplaza, Tapéta: Wallpaperdirect.com. 

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000