Modern minigarzon felújítás után

A TimeLessDesign lakberendezői Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia profi háttérrel és kivitelező csapattal tervez, ha belvárosi lakásról van szó. A régi épületek otthonait modern külsővel világos és szerethető dizájnnal rajzolják újra. A számos, hátuk mögött lévő projekt után a legapróbb részletekig ismerik, hogy mire is kell figyelni egy ilyen, sok esetben vastagabb fallal, vagy a jelen esetben 410 cm-es belmagassággal készült minigarzonnál.

A nappali helye

De mi is ilyenkor a tervező feladata? A tér adottságait figyelembe véve még a 33 m2-es alapterület esetén is optimális elrendezést kialakítani. Elegendő helyet kell egy kanapénak, egy étkezőnek és egy konyhának biztosítani. Adott esetben falat is kell bontani, hogy például a fürdőszoba ne legyen nyomasztóan kicsi. Biztonságos, kényelmes és szép lépcsőt kell tervezni, ami az üvegkorlátos leendő háló-szintre vezet. Gondoskodni kell az egységes nívó, minőségi elemek egységére és egyensúlyára. Ebben a lakásban az alap fehér falakhoz a kék változatos kék árnyalatait társították, étkezőszék, falicsempe, tapéta és a díszpárna formájában.

Fehér fogantyú nélküli konyhabútor

Halszálkában burkolat konyhafal burkolat kék falicsempe

Galériás minigarzon

Kék Eames székek az étkezőben

Az ágy helye a galérián

Kék csempés fürdőszoba zuhanyzóval

Kis mosdó kis fürdőszobában

Kerek mosdó a pultban

A végleges berendezés, a kanapé illetve foteleket az ágy,  kisebb tárolóbútorok kiválasztása már a leendő lakó feladata lesz. Ezzel a saját egyéniségét hozza majd a mindennapokba. 

A TimeLessDesign tervezői:
Sinkovics Viktória és
Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000

Kivitelezés: MultiHome, Képek: Borbély Levente - Mass Visual