Új projekt keretében került sor egy 68 m2 lakás kettéválasztására. A befektető eladási szándékkal vásárolta meg az ingatlant és az elképzelése az volt, hogy két minigarzon formájában igényesen felújítva, azonnal költözhetően kerüljön a lakáspiacra. Ehhez a TimeLessDesign gyakorlott lakberendezői segítettek, akiknek már sokéves tapasztalatuk van a legkisebb terek lehető leghatékonyabb kihasználásában.

A - lakás

A kisebbik, 30 m2-es lakás nem rendelkezik önálló hálószobával. Ebben az esetben - ha eltekintünk a galériás kiviteltől - dobogós építésű, egyedi tervezésű ágy szolgálja a mindennapi alvást. A dobogó feletti területre egy bársony kanapé került egy ütős tapétával és dohányzóasztallal. A lakásba lépve egy lineáris kialakítású kényelmes konyha fogadja az érkezőket szép, kontrasztos metró csempékkel. A klasszikus és indusztrális jegyek a fürdőszobában is folytatódnak retró hangulatú falicsempékkel kombinálva. 

Geometriai mintás tapéta kék bársony kanapé

Sárgaréz dohányzóasztal

Dobogós kialakítású nappali rejtett ágy

Fehér konyha kis lakásba kék metró csempe

Mosdótál a fürdőszoban és kék retró falicsempe

Zuhanyzós fürdőszoba kék-fehér burkolattal

B - lakás

A 38 m2-es lakás tulajdonképpen elrendezést tekintve tükörképe az elsőnek. A lépcsős dobogós, kihúzható ágyas kialakítás szintén a minigarzon sajátja. Rendkívül látványos dekorelem a 3D hatású hatszögletű lapok szabálytalannak tűnő elrendezése. A konyha mellett egy önálló kényelmesebb étkezőasztal is elfért. A hatszögletű vonal a fürdőszobai falicsempéken is visszaköszön. 

Hatszögletű csempe mintás tapéta és szürke sarokkanapé nappaliban

Kerek dohányzóasztal kis lakásban

Dobogós kialakítású lépcsős ágy és nappali egyben

Képek folyosó falára

Étkezős egyedi konyha minigarzon lakásban

Étkező fal mellett konyhával és sárga mozaikcsempe

Zuhanyzós fürdőszoba arany színű mosdótál

Beszerzési források:

Falicsempe: Burkolatbolt.com, padlólap: Csempehegyek.hu, szaniter: furdoszoba-szalon.hu, szaniterplaza.hu, lámpák: Fénymánia, laminált parketta: Gres-Massimo, 3D poszter: Diego, tapéta konyhában: Wallpeprdirect.com


A TimeLessDesign tervezői
Sinkovics Viktória és
Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000

Kivitelezés: MultiHome, Képek: Borbély Levente - Mass Visual