Kék tapéta fal

Aki szereti Budapestet és nem riad vissza a belváros nyüzsgő, de mindenképpen mozgalmas és lüktető életétől az szívesen fog beköltözni ebbe a 41 m2-es Nagymező utcai lakásba. A lakberendezők és a felkészült kivitelező csapat újragondolták a zónákat, a nappaliba egyedi álmennyezetet szereltek, és változatos egyedi tervezésű és gyártású hazai design lámpákkal jelölték ki az egyes funkciókat.

Kis nappali berendezése

Modern lakberendezés lakberendezőkkel

Nappali dekoráció festményekkel

Egyedi konyhabútor és kék falicsempe

Nyitott polcos konyhaszekrény elem

Kék franciaágy

A kis alapterület ellenére jutott hely egy külön hálószobának is. A fehér háttérszínbe szépen belesimuló konyhabútor érdekessége, hogy egy kétszárnyú gardróbszekrényben folytatódnak a bútorelemek, hiszen a megfelelő tárolókapacitás is nagyon fontos. A fürdőszoba különlegesség a színes és
játékos hatszögletű lapok használata, és a fürdőkád közelségében két polcos falfülkének is jutott hely. 

Mozaik mintás fürdőszoba burkolat

Egyedi fürdőszoba bútor


Beszerzési forrás ajánló:

LAMPALU Egyedi tervezésű és gyártású design lámpák

Lampalu logoA LAMPALU egyedi tervezésű és gyártású design lámpái az utóbbi közel egy évtizedben egyre több rajongót szereznek. Nagy Attila tulajdonos tervei alapján készülnek a különleges alumínium lemezekből kialakított világítótestek, amikből weboldalukon egy rendkívül gazdag formavilágú kollekció érhető el. Fedezd fel az organikus alakzatok folyton megújuló színes világát és alkalmazd a modern lakberendezésben! 

www.lampalu.hu

Telefon: +36 20 913 5736
Email: info@lampalu.hu

Kontakt: Nagy Attila
facebook.com/egyedilampak/


 

További beszerzési források:

Falicsempe: Csempehegyek.hu, konyhahátfal, padlólap: metrocsempeshop.hu, lámpák: Fénymánia, Lampalu.hu, szaniter: furdoszoba-szalon.hu, szaniterplaza.hu, laminált parketta: Gres-Massimo, elszívó: Toflesz, mozaik: uvegmozaik.hu, tapéta: Wallpaperdirect.com. 


A TimeLessDesign tervezői:
Sinkovics Viktória és
Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000

Kivitelezés: MultiHome, Képek: Borbély Levente - Mass Visual