Kis terasz üvegkorláttal

A terasz kicsi de mi imádjuk - meséli Teresa a lakás újdonsült tulajdonosa. A terasz barátságos kialakítására nagyon figyeltünk. Üvegkorláttal zártuk le, hogy a gyerekek biztonságosan játszhassanak itt. A másik prioritás az volt, hogy zöld egyen, egy kis természetes sziget, ahová még egy kis  paradicsomot és salátát is ültethetek. 

Modern mediterrán nappali

A lakás fókusza a nappali, ahonnan a terasz is közvetlenül elérhető. A kényelem érdekében egy nagy kanapé és egy átlagosnál szélesebb fotel alkotják az ülőbútorokat. 

Fekete étkezőszékek

Az anyuka és a gyerekek is lelkes olvasók. Így a nappaliból sem hiányozhatott egy könyvekkel gazdagon feltöltött könyvszekrény. Mivel tárolókra is szükség volt, az alsó része ezt a szerepet tölti be. 

Természetes előszobai szőnyeg

Az előszoba és a közlekedő is Terese tervei alapján készült. A most konzolasztalnak használt asztal egy régi műhelyből került ide. 

Fonott mennyezeti lámpa étkezőbe

KIcsi kerek étkezőasztal fehér

A világos konyha fehér bútorokból áll, a kerek asztal biztonságos, mert nincsenek éles sarkok. A padlóra hatszögletű lapok kerültek egyszerű, játékos mintával. 

Gyerekszoba tanulósarok

A gyerekszoba érdekessége a tapéta. Bár hasonló apró pöttyös változatokat készen is lehet kapni az anyuka az ujjaira felvitt festékkel pöttyözte be a nagy felületet. A nagy hosszú asztalon a játéknak is van helye, rajzolni és festegetni is könnyebb így. Az asztal alatt pedig játéktároló szekrényeket találunk. 

Gyerekszoba berendezés

A hálószoba alapvetően natúr textiljeit egy élénk mályva ágyfejvég teszi kontrasztosabbá, amihez a zöld kiegészítők is nagyon szépen illenek. 

Romantikus hálószoba ötlet

Régi szék mint éjjeliszekrény

A négytagú család örömmel vette birtokba a szépen átalakított madridi lakást, ahol boldogan és elégedetten élnek két gyermekükkel.