Flatco Király utcai lakás - Modern nappali

Habár sokaknak egy lakásfelújítás problémásnak tűnik, egy bevált kivitelező csapattal és egy saját tervezővel izgalmas egy ilyen összetett munka. A Flatco egyik legújabb átalakított lakása a belvárosban, a 6. kerületi Király utcában található. A lakás egy igazi nagypolgári stílusú, nagy belmagasságú otthon. A nappali óriási  sok ablakkal, melyből rálátunk a nyüzsgő Király utcára. Mivel a lakás az 5. emeleten található, így már kellően csendes. Extra látványelemként a házak között feltűnik a Gellért-hegy részlete, és a hálószobához egy terasz is kapcsolódik.

Flatco Király utcai lakás - Kétszemélyes kanapé

Flatco Király utcai lakás - Élő növényfal türkizkék falszín

Flatco Király utcai lakás - Türkizkék, rozsdabarna és szürke színek keveréke

Flatco Király utcai lakás - Modern konyhabútor sok tárolóelemmel

Flatco Király utcai lakás - Modern konyhabútor rejtett led fényekkel

A nagy tereknek köszönhetően, minimális funkciók áthelyezésével egy menő, jól működő lakást alakítottunk ki, mely kiváló lehet gyerekes család számára is, vagy akár két pár részére is, mivel a lakásban két szeparált hálószobát alakítottunk ki, mindkettőhöz külön fürdőszoba tartozik. A modern konyha a legmodernebb gépekkel felszerelt. Mi kellhet még egy szuper kiadó lakásba? 
Egy kis élet és szín, hogy olyan legyen, mint a környék.

Flatco Király utcai lakás - Háromszemélyes kanapé díszpárnákkal

Tervezőként szeretem az egységes stílust és színeket, viszont mindig érdemes kicsit megbolondítani az enteriőrt. Ez a koncepció a nappaliban érhető leginkább tetten. Az egyik fala egy látványos és meghatározó türkizes színt kapott, ami karakteressé teszi az enteriőrt. A szemközti falakon, az üveg-és tükörfelületeken visszatükröződik ez a falszín, így ezeken a pontokon, adott nézőpontokból mindig újra megjelenik a türkizkék, mint marker.

Flatco Király utcai lakás - Fürdőszoba
 
A türkizkék megjelenik a lakberendezési kiegészítőkön, dekorációs elemeken, illetve remekül passzol a természetes színekhez és felületekhez. Ezt a tónust két további színnel egészítettem ki, melyek magunkban is évek óta hódítanak a belső terekben: a zölddel és a rozsdabarnával. A fehér konyhát és a letisztult közlekedőt kőhatású járólap és csempe dobja fel. Ez a lakás most olyanná vált, ahová mindig jóleső érzés megérkezni.

Flatco Király utcai lakás - Modern hálószoba lakberendezés

Elérhetőségeink:

Flatco logo

Flatco bérelhető ingatlanok

Website:  www.flatco.hu
Email: info@flatco.hu
Telefonszám: +36-1-9193261 
Címünk: 1097 Budapest, Nádasdy u. 15/b. 
Facebook: Flatco Budapest     
Instagram: @flatcobudapest