Flatco Fókuszban a kanapé

A Flatco lakberendezői folyamatosan újabb és újabb lakások berendezésein dolgoznak, hiszen a cég portfóliója dinamikusan bővül, s általában nem csak egy-egy lakás, hanem egyszerre tíz, húsz, vagy akár nyolcvan otthon stílusos és azonnal beköltözhető kialakításáról kell gondoskodniuk. Valamennyi lakás teljesen berendezve, gépesítve, elektromos redőnnyel és légkondicionálóval felszerelve kerül bérbeadásra, így a lakberendezőknek minden kreativitásukat latba vetve az üres lakásokból kell rövid időn belül kulcsrakész otthonokat varázsolniuk.

A tervezőknek a hosszú távú bérletre kínált ingatlanok kialakítása igazi kihívás, hiszen a lakásoknak harmonikusnak, otthonosnak kell lenniük. Tapasztalataik szerint a bérlők szeretik a végleges dekorációkat a maguk ízlése szerint kialakítani, így ők is a magukénak érezhetik a berendezés élményét.

Ennél a XIII. kerületi, Lőportár utcában található 79 nm-es, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás lakásbelső tervezésénél a fő szempont az volt, hogy élhető tereket alakítsanak ki amellett, hogy az egyes funkciók elkülönülve jelenjenek meg. A nagy alapterületű nappali-konyha lehetővé tette, hogy egy olyan multifunkcionális teret hozzanak létre, amiben a bárpulttal egybekötött konyha és az étkező mellett a nappali rész is helyet kapjon anélkül, hogy ez a szűkösség érzését keltené. Így a három funkció remekül kiegészítette egymást. 

Flatco Egybenyitott terek

Flatco médiafal előkészítés

Flatco modern nappali
 
A szülői hálószoba mellett két kisebb szoba is található. Ezek berendezésnél általános elv, hogy felhasználási módjukat leendő bérlőik igényeire bízzák, és bérbeadáskor egyeztetve tervezik meg gyerekszobának, dolgozószobának vagy akár gardróbszobának ezeket a helyiségeket. Mivel tudják, hogy minden lakásban mennyire fontos a tárolás, ezért az egyes helyiségekben a lehető leghatékonyabb módon gondoskodnak a beépített bútorok elhelyezéséről. Tovább fokozza a komfortérzetet, hogy külön mosókonyha is kialakításra került a két fürdőszoba mellett. 

Flatco Stílusos modern konyhabútor

Flatco étkezőpultos konyha

Flatco modern étkezős lakás

Mivel a lakás bérbeadásra készült, és alapvető cél volt, a minél szélesebb bérlői réteg elérése, ezért a színhasználatban fontos volt, hogy alapszíneknek semlegesebb árnyalatokat válasszanak, és csak kiegészítésként használjanak élénkebb tónusokat. A falszíneknél előszeretettel alkalmazzák a fehéret, ami egyrészt világos hatást kelt, és tágítja a teret, másrészt könnyen tisztítható, viszont 1-1 falat kiemeltek egy sötétebb szürkével, hogy ezáltal is karakteresebbé tegyék az enteriőrt. 

Flatco Hálószoba tárolószekrényekkel

Ugyanezt az elvet követve választották ki a bútorokat is, amiknél mind a praktikumot, mind pedig az esztétikumot fontos tényezőnek tartják. Minden esetben kényelmes bútordarabok kiválasztására törekedtek, mert az a cél, hogy bérlők hosszú távon jól érezzék magukat kényelmes otthonaikban.

Flatco Modern fürdőszoba berendezés

A Flatco Real Estate Kft. a jelenleg közel 200 ingatlanból álló kínálatát egy éven belül további 360 új lakással, valamint irodákkal és kereskedelmi egységekkel tervezi bővíteni ezért érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a weboldalunkon található aktuális lakáskínálatot. 

Elérhetőségeink:

Flatco logo

Flatco bérelhető ingatlanok

Website:  www.flatco.hu
Email: info@flatco.hu
Telefonszám: +36-1-9193261 
Címünk: 1097 Budapest, Nádasdy u. 15/b. 
Facebook: Flatco Budapest     
Instagram: @flatcobudapest