Egy gyönyörűen felújított lakás megtekintésekor talán nem is gondoljuk végig, hogy milyen sokrétű munka előzte meg a látványos végeredményt. Sőt, még több odafigyelésre és átgondolt munkaszervezésre van szükség abban az esetben, amikor egy régi patinás épületben kerül sor a lakásfelújításra. Törekedni szeretnénk a polgári jegyek megtartására, összhangot szeretnénk a épület külső jegyei és a belső arányok között. 

Smaragdzöld kanapé

A KP HOMEBEST szakértő tudását és átgondolt tervezését tükrözi ez a nemrégiben elkészült lakás is, ahol a terek átalakításával, falbontással, és alapos előkészítéssel indultak meg a munkálatok. A hívószó, ami mentén minden egyes részlet elnyerte a végleges formáját az a minőség lett. A cél pedig, egy igényes és eleganciát sugárzó, a mai trendekből építkező modern otthon kialakítása volt. 

Egymás felé fordított kanapék zöld

Egyedi gipszkarton álmennyezet

Modern konyhabútor bézs színben

Az előtérben és a közlekedőben máris szembesülünk a fényes márvány mintás padlólapok nagyvonalúságával. A ragyogó konzolasztal és a rejtett led fényekkel megvilágított előszobafal is az egyedi látványvilágért felelnek. A tágas nappali-konyha zóna színeire a barnás és natúr árnyalatok jellemzőek, aminek fókuszában a kontrasztos smaragdzöld Chesterfield stílusú kanapék állnak. A helyiség érdekessége az egyedi építésű gipszkarton mennyezet rejtett fényekkel. Ehhez a vonalvezetéshez illeszkedik a minimál bioethenol kandalló. A fahasábok a természetesség érzetét növelik a térben. A lounge pihenősarok egyedi fém váza szintén egyedi tervezés és a napi pihenést szolgálja. A professzionális beépített gépekkel felszerelt konyhában készülő ételek az étkezőben tálalhatók fel. A kerek asztal székei szintén a zöld bársony koncepciót erősítik. A hálószoba eleganciáját a franciaágy feletti bőrből készült dekorpanelek ritmikája határozza meg. A nyugodt és kiegyensúlyozott színek a feltöltődést szolgálják. 

Hosszú smaragdzöld kanapé

Fényes beépített konyhabútor gépekkel

Alma asztali díszek

Fémkeretes ágy sarokban lounge pihenő

Szőrme dekoráció franciaágyon

Minimál bioethanol kandalló fahasábokkal

Márvány mintás előszobai padló

Zuhanyzó fekete kerettel és fekete csaptelepekkel

A lakásban két fürdőszobát is találunk, a kisebbik közvetlenül a hálószobából közelíthető meg. Mindkét fürdő esetében a burkolatok egységesen márvány mintázatúak, minden a letisztultságról, a minőségi anyagokról, és a stílusosan összeválogatott részletekről szól. A modern fekete csaptelepek, a tükrök és a zuhanyfal fekete keretei is tökéletes harmóniát alkotnak, és a lakás meghatározó látványelmei közé tartoznak. A sok esetben kevesebb figyelmet kapó mellékhelyiség kialakítása itt új szintre lépett. A külön kézmosós wc-ben rejtett fények világítják meg a praktikus tárolópolcokat. A fényes burkolatok pedig növelik a komfortérzetet. 

Fekete mosdó és fekete csaptelep

Fekete mosdó és kerek tükör

Fényes fém konzolasztal

Étkezőszékek zöld bársonnyal

Wc rejtett led fényekkel

Bőr dekorpanelek ágy fölött

Falfülke dekoráció vázával

Sötétítőfüggöny hálószobába

Térnövelő effekt, tükrös gardróbszekrény

Praktikus kis fürdőszoba

Ledes zuhanyzó fekete csaptelepekkel

Ha megtetszett ez a lakás, vagy úgy érzed, hogy a saját lakásod esetében is szükség lenne a változásra, a teljes megújulásra, trendi és modern berendezést szeretnél akár extra kiegészítőkkel is, akkor vedd fel a kapcsolatot a KP HOMEBEST -tel!

Az alábbi elérhetőségeken várja hívásod Köveskuti Péter és Paulovics Máté tulajdonosok. 

KP HOMEBEST Kft.

Köveskuti Péter: Telefon: +36 70 3813075

Email: peter.koveskuti@gmail.com