Az öt, egy-egy zenei műfaj inspirálta penthouse-ban a rock, a disco, a blues, a pop és az R&B életérzés elevenedik meg. Az utolsó részletig hangulatos környezet kialakításáért a Flatco lakberendezője felelt.

Izgalmas projektbe vágta fejszéjét a Budapest szerte többszáz, saját tulajdonában álló lakást kiadó Flatco. A cég az idén 10. évadával debütáló televíziós műsor partnereként szállásolta el a mentorok szárnyai alatt hetente egyre nagyobb kihívásokkal szembenéző énekeseket. A Flatco designere a koncepció kialakításakor szabadon szárnyalhatott – nem is fukarkodott a szokatlanabb választásokkal, bátrabb megoldásokkal. A végeredmény öt rendhagyó, fényűzőre hangolt penthouse a IX. kerületi Bárd Apartmanház legfelső két szintjén. Az élő show résztvevői itt aztán valóban elemükben érezhetik magukat!

A koncepciókat megálmodó lakberendező lerántotta a leplet a tervezési folyamatokról. Hogy a terek megszólaljanak, az egyes irányzatok tipikus dallamai, ritmusai határozták meg az alapszíneket, a bútorokat, a rengeteg kiegészítőt. A cél ugyanis nem csak egy-egy menő nappali megalkotása volt – a Flatco a fürdőktől a közlekedőkig az összes helyiséget hiánytalanul berendezte.

    • A Candy Pop igazi csajos mennyországa a rágógumi pop korszakát idézi. Puha rózsaszínek, lilák, szőrös párnák, puha plüssök és tollas kiegészítők, amíg csak a szem ellát! Az organikus formák, a süppedő kényelem igazi feminin hangulatot sugároznak. 

Candy Pop mély, fáradt rózsaszínű falfesték

Candy Pop étkező és nappali

Candy Pop glamour lakberendezés

Candy Pop bézs színű konyhabútor

Candy Pop Flatco bérlakásban

Candy Pop arany és rózsaszínű kiegészítők

Candy Pop hálószoba feletti egyedi építésű szekrény

Candy pop stílusú hálószoba

    • Az R&B műfaj ihlette penthouse-ban a designer nem spórolt az arannyal és az ízléses giccsel! A nappali legstílusosabb kiegészítője, a hatalmas, arany nyakörves fekete porcelán kutya, büszkén trónol a geometrikus fekete-arany szőnyeg és a fényűző bársonyszékek társaságában.

R&B nappali lakberendezés

R&B étkező kék bársonyfotelekkel

R&B kényelmes kanapé Flatco lakás

R&B kerek tükör dekoráció arany színben

R&B Bézs konyha és színes falak

R&B hálószoba berendezés

R&B ágyak piros ágytakaróval

    • A tükörgömbök csillogó világára kacsintó Disco stílusú lakás is tele van autentikus, bolhapiacokon és vásárokon vadászott kiegészítőkkel. A terekben a retro uralkodik: vibráló, erős színek, humoros dekor, bárhova néz az ember.

Disco stílus nappali pop art képekkel

Disco stílusú nappali narancssárga szőnyeggel

Disco stílus konyha és sárga székek

Disco stílus fekete fehér tapétával

Disco stílus fém váza a dohányzóasztalon

Disco stílus pop art dekorációval

Disco stílus színes faliképekkel

Disco stílusú dekoráció hálószobában

Disco stílus képregény mintás zuhanyfüggöny

    • Komoly feladatot jelentett a Blues műfaja ihlette apartman kialakítása, hiszen egy újépítésű, modern közegben kellett egy régi, füstös klub hangulatát megidézni. A hatalmas, osztott fémkeretes tükör, a bécsi szecessziós pianino, a klasszikus Chesterfield fotel viszont megtették hatásukat! 

Blues koncepció szerint berendezett lakás a tehetségkutató résztvevőinek

Blues hangulat régi pianínóval

Blues mintás szőnyeg a nappaliban

Blues hangulatú lakás

Blues étkező fekete székekkel

Blues hangulat modern lakásban

Blues stílusú lakberendezés

Blues hálószoba

Blues stílusú dekoráció a falon

Blues bézs fürdőszoba

    • Ennél is sötétebbre hangol a Rock lakás, ahol a filmbe illő betonfal előtt leomló nehéz, vörös bársony függönyök a színpadi világot juttatják eszünkbe. Az erős narancs kanapék frissességet, lendületet hoznak a térbe, a nappali csak úgy lüktet az energiától. A lakók kedvence itt nem más, mint a szegecselt gorilla! 

Rock nappali bőr fotellel

Rock élénksárga kanapé

Rock fekete-fehér szőnyeg

Rock nappali sötét színű falakkal

Rock kortárs lakberendezéssel

Rock hangulatú képek a hálószobában

Rock hálószoba az X-faktor résztvevőinek

Rock koncepciójú lakás fürdőszobája

Azt nem áruljuk el, melyik versenyző melyik lakásba költözött – a részletek kiderülnek az élő show-ból! Hogy mi lesz az öt koncepció penthouse sorsa? 2022 elején, a tehetségkutató show lezárultát követően a Flatco - többi lakásához hasonlóan - ezeket az ingatlanokat is hosszú távú bérbeadással hasznosítja majd. 

Képek forrása: Flatco.