Erikától megtudunk néhány részletet a teljes munkafolyamatról:

„A Padlizsán utcai ingatlan egy első emeleti, erkélyes, egy szobás, borzasztóan lelakott lakás volt. Korábbi munkáim során volt egy hasonló kialakítású lakásom, ahol a tervezőmmel kitaláltunk egy jól funkcionáló alaprajzot, és így azt másfél szobássá tudtuk alakítani. Az akkori koncepció itt is használható volt. A lakásban lévő válaszfalakat lebontottuk, és az eredetire merőlegesen építettünk egy új falat. Ezáltal a régi ablakos konyha egy részéből, a kamrából és fürdőszobából ki tudtunk alakítani egy fél szobát, melyet megnyitottunk a nappali felől. Az eredeti konyha másik feléből csináltunk egy fürdőszobát, és maradt egy kis helyiség különálló wc-nek is.

A konyha-étkező a nappalival egy légtérbe került, a méretek ezt lehetővé tették. A dizájnelemek úgy osztották meg a teret, hogy az amerikai konyhás nappali tűnt a legjobb választásnak. A háló és a nappali is rendkívül világos lett a nagy ablakoknak köszönhetően. A saját csapatom minőségi munkája után kiemelném a home staging feladatokkal foglalkozó kollégák munkájának fontosságát. A Lakásszépítő Stúdió profi tevékenységének köszönhetően az üres terek megteltek élettel, érzésekkel, emócióval. A lakásvásárlás teljesen érzelmi alapon történik. Belép a vevő a lakásba és két perc alatt el tudja dönteni, hogy jól érzi-e magát benne, tetszik-e neki, el tudja-e képzelni, hogy itt fog élni. A döntések 99%-át érzelmi alapon hozzák. 

Ezért nagyon fontos, hogy a lakás szépen és ízlésesen legyen berendezve. Jól el legyenek találva a színek, ne legyen túlzsúfolva, de érezhető legyen, hogy hol, milyen bútor fél el, milyen további tárolási lehetőségek vannak. A home staginges csapatnak adok egy kulcsot a lakáshoz és innentől nekem nem is kell ott lennem, a több éves összeszokott munkának köszönhetően tudom, hogy tökéleteset alkotnak. Azért is fontos a home staging, mert tapasztalatom alapján az embereknek kevés a fantáziájuk, és egy üres lakásba lépve nem tudják azonnal elképzelni a bútoraikat, a kanapét, az ágyat. A home staging megmutatja nekik a lakásban rejlő lehetőségeket és mellette érzelmi töltés is ad. Én 2019-ben használtam először a home staging erejét és onnantól kezdve minden lakásomnál alkalmaztam, a mai napig töretlen sikerrel."

My Craft 2016 Kft.

Vasziljevics Erika tulajdonos
Telefon: 06 30/625-8808

www.ingatlanokfelujitasa.hu

Facebook oldalunk itt található

Vasziljevics Erika

E-mail: erika.vasziljevics@gmail.com

Home Staging csapat: Lakásszépítő Stúdió