A ház belsőépítészeinek különleges kihívással kellett szembenézniük, ugyanis rekordidő alatt kellet átalakítaniuk és felfrissíteniük ezt a 70-es évekbeli marbellai házat. Mindössze 2 hónap alatt Pablo Cascallana és Lucía Belio, a Loopa Stúdiótól valóra váltották a tulajdonos vágyát. A megrendelő egy svájci fiatalember, aki beleszeretett a házba a hihetetlen kerti adottságokba és az andalúz építészet páratlanul szép formáiba. 

A terv az volt, hogy ne legyen minden túlságosan modern, domináljon a fehér szín, a sok természets fény, egy csipetnyi arannyal és tengerparti hangulattal. Jelentős szerepet kaptak a lakásban a lakástextilek, sok párna kinn és benn, illetve a natúr színű szőnyegek. Az étkezőből egy növényekkel teli belső kertre látunk, és a verandát is árnyas növények ölelik. 

Natúr színű nappali

Kényelmes sarokkanapé, amit fém dohányzóasztalok és fémvázas fotelek egészítenek ki. 

Belső kert növényekkel

Modern konyha barna és fehér

Előszobai fém konzolasztal

A fényes burkolólapokon legtöbb helyen natúr színű szőnyeget találunk. Az arany szín a konzolasztalon és a kilincseken is megtalálható. Minden helyiségben van egy-egy nagyobb növény. 

Kellemes hálószoba berendezés

Íróasztal és kerek tükör

Márvány burkolatos fürdőszoba

A fürdőszobát is a modern és klasszikus elemek határozzák meg. A falra igényes márvány mintás burkolat került, és ez a helyiség sem nélkülözi a nagy méretű növényt. 

A veranda növényzete

Pálmák alounge pihenő körül

A veranda a ház szíve, ahol nemcsak egy étkező, de egy hangulatos kültéri ülőgarnitúra is került. A kert csodás és változatos növényzete páratlan élményt nyújt a kinn tartózkodóknak. 

Kültéri étkező

Natúr kültéri szőnyeg

Fotók: Fernando Bedon