A CCY Architects építészei által tervezett családi rezidencia egy nyárfaligetben, egy enyhén lejtős, 3 hektáros területen fekszik, és lélegzetelállító kilátást nyújt a Colorado állam déli részén fekvő Elk-hegységre. A modern alpesi építészeti stílusban megalkotott remekmű határozott  épületformákkal, aprólékosan részletezett felületekkel és páratlanul erős szerkezeti megoldásokkal nyűgözi le a szemlélődőt. A lejtős telek kihívásokat és lehetőségeket is jelentett egyben. A tervezőcsapat nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy az otthont a domborzatba integrálja, és a belső tereket összekapcsolja a kültéri zónákkal, miközben megőrzi a helyszín természetes karakterét.

Modern családi ház Aspen

A rendkívüli épülethez nagy terasz és kert tartozik, ahol a napozóágyakon túl baráti együttlétekhez méretezett kültéri étkezőt és ülőgarnitúrát is találunk. 

Modern alpesi stílus

A terület meghatározó fája a nyárfa, ami ősszel pompás színekbe öltözik. Tiszta időben a hegycsúcsok látványa nem mindennapi élményt nyújt. 

Kilátás az Elk-hegységre

Nyárfaliget a kertben

Bükk színű modern bútorok

A homlokzat és a belső egyedi bútorok tökéletes egységet alkotnak. A világos sárgásbarna bükkre esett a választás, amihez a natúr színek és jól párosíthatók. A fafelületek és a rusztikus kővel burkolat egységek tematikusan váltják egymást. 

Világos bükk konyhabútor

Bordó bársony étkezőfotelek

A lakkozott tömörfa asztal mögött egy falba épített borhűtő gondoskodik a borok megfelelő hőmérsékletéről. 

Kilátás a hálószoba ablakából

A hálószoba és a fürdőszoba ablakából a hegyeket láthatjuk, ez egy színeiben folyton változó festmény élményt nyújt. 

Luxus színvonalú hálószoba bútor

A nagy üvegfelületek motorosan mozgathatók, bármikor megnyithatjuk a belső tereket a természetre. 

Friss vizű patak a kert végében

Kőburkolat és acélvázas tetőszerkezet

Hátsó garázsok

Fotó: Draper White