A teljesen fekete színű épületek jellegzetesek a skandináv térségben, hiszen a napfény begyűjtő tulajdonságuk van. Az L-alakú épület a pajták, mezőgazdasági épületek egyszerű formáját utánozza. Nagy egybefüggő belső tér, nagy belmagassággal. A privát zóna egy galérián található, amit egy fém csigalépcsőn keresztül lehet elérni. 

Svédországi családi ház

Nappali kandallóval és csigalépcső

A standard természetes elemekkel operáló skandináv lakberendezéshez ennél az otthonnál ipari stílusjegyeket is behoztak a térbe. Csiszolt tömör és koptatott dohányzóasztal, fém korlátok, vagy éppen a kályha melletti tüzifa tároló. 

Kandalló nagy kéménnyel nappaliban

Sötétzöld sötétítőfüggönyök

Az ipari hatás a konyhabútoron is tetten érhető a rácsos tárolópolc formájában, ami nem biztos, hogy mindenki álma, de az biztos, hogy a koncepcióba tökéletesen beleillik. 

Ipari stílusú konyhabútor

Sarkos tükrös konyhaszekrény

A sarokba épített elem nagy tükröket kapott, ezzel érdekes hatást kelt, egyfajta mélységet is ad az egyébként méretes szekrényelemnek. 

Étkezőasztal fatároló elemmel

Az étkezőasztal érdekes íves háromszög alakú közvetlenül a nappali kényelmes ülőgarnitúrája mellé került. 

Kályha és kürtő

Az épület padlófűtést kapott, a kiegészítő fűtésről egy nagy teljesítményű kályha gondoskodik. 

Fém korlátok és csiszolt fa dohányzóasztal

Fém csigalépcső vezet a galériára

Bár egy csigalépcsőn nagyobb bútorokat nehéz cipelni tény, hogy látványos része a nappalinak. A dohányzóasztal csiszolt fa lapja öntött beton elemeken áll, ami szintén egy nyers megjelenése az ipari jellegnek. 

Barna kanapé, ülőgarnitúra

 

Fém korlát a galérián

A galéria pihenősarkát elhagyva találjuk hálószobákat és a fürdőt. A szülői fürdőben egyszerre ketten is használhatják a zuhanyzót és a mosdókat. A kisebb fürdőhöz pedig egy kis szauna helyiség is kapcsolódik. 

Kis méretű hálószoba külön tv-vel

Dupla zuhanyzós fürdőszoba

Dupla mosdós fürdő nagy tükörrel

Emeleti fürdő szaunával

Kültéri fa étkezőgarnitúra

Fali lámpák kültéren

Az épület külső világítása rendkívül látványos, oldja az egybefüggő fekete tömeget. A nagyobbik terasz a vendégek fogadására alkalmas a hátsó részen pedig a reggeli kávé fogyasztható el lagom hangulatban, persze ha az időjárás is így látja jónak. 

Terasz és kávézóasztal

Rendezett pázsit és széles járda