Bár a hagyományos mediterrán házak ihlették ennek villának a külsejét, a belső tér modern és kissé steril volt, üvegfalakkal és csempézett padlóval. A tervezőknek tehát meg kellett próbálniuk életet és kényelmet lehelni a házba a tulajdonosok elképzeléseit is figyelembe véve. Az alap a fehér szín volt, amely számos meleg természetes dekorációval, natúr textíliával, valamint sok természetes fénnyel paradicsomi állapotokat garantálnak mindenkinek.

A ház nagyon csendes lakóövezetben található, fenyőfákkal körülvéve ahová a friss tengeri szellő is elér. A medence mellett egy tágas veranda fogad minket lounge oihenővel és egy étkezővel. A kifinoult lakberendezési ötletekért Jana Novakova, az Aalto Exclusive Design belsőépítésze a felelős. A természetes környezet ihlette mind a külső, mind a belső stílust "az andalúz és a zen keveréke" ahogyan Jana mondja, fehérre meszelt falakkal, fa felhasználásával és semleges színekkel.  

Spanyol villa nappalija

Falfülke nappaliban

A nappali egy igazi mediterrán zóna. Közvetlen kijárata van a verandára, és a nyitott tolóajtókkal még bent tartózkodva is élvezhetjük a kinti atmoszférát. Az egyedi gyártású fehér kanapé négy méter hosszú és rendkívül kényelmes. Mivel a belmagasság jelentős a nappaliban így fonott lámpakompozíciókat használhattunk. A nappali fő látványeleme a fehér könyvespolc a fatüzelésű kandallóval és fapolcokkal, amelyek nagyon meleg hatást keltenek a rafiával bélelt hátsó falakkal.

Tömörfa étkezőasztal fém lábbal

Kőmintás konyhabútor félszigetes

Hálószoba natúr színű tapétával

Nappali teraszkapcsolattal

Parafa fejtmla ágy mögött

Natúr fürdőszoba térben álló káddal

Veranda lounge bútorokkal

Medencés ház verandával

Veranda esti vilgítással

A vernada esti kivilágítása ellenállhatatlanná teszi ezt a helyet. A kényelmes kültéri ülőgarnitúra és az étkezőszett igazi vendégváró területté válhat egy-egy baráti összejövetel alkalmával.