Azok számára, akik a norvég fővárosban szeretnének megszállni és nem idegenkednek a tetőtér ferde tetősíkjaitól egy opció lehet ez az Airbinb lakás. Akik viszont csak inspirációt szeretnének meríteni egy tetőtér berendezéséhez azoknak is érdemes bejárni velünk ezt a nemrégiben felújított lakást. A gerendák repedéseiből látható, hogy egy régi épület legfelső emeltén járunk, ahol nagy ablakok beépítésével nyertek rengeteg természetes fényt. A jellegzetesen skandináv lakberendezési elemek összeállításában megtaláljuk a mid century stílus, a miniml vonalakat és a kortárs stílust is. 

Tetőtéri lakás Norvégia

A szóló fotel bőr ülőfelülete és háttámlája egy dinamikus színfolt a nappaliban, amit egy alacsony háttámlájú kanapé egészít ki. 

Airbnb lakás Norway

Natúr színű szőnyeg nappali

Modern széles alacsony kanapé

Szürke kanapé világos lakásba

Mid century étkező

Fekete konyhasziget

Ennyi fény mellett egy matt fekete konyha beépítése is vállalható volt, ami kőmintás dekorációt kapott. Ez a kőminta a fürdőszobában a zuhanyzó falán is megtalálható. 

Matt fekete konyhabútor tetőtér

Fekete konyhabútor norvég

A kerek ablakokkal szerelt sarokelem egy önálló dolgozószoba azok számára, akik az itt eltöltött idő alatt nyugodt körülmények között szeretnének dolgozni. 

Dolgozószoba tetőtérben

Skandináv gyerekszoba

Letisztult skandináv hálószoba berendezés

Régi ház tetőtere

Gardróbszoba nyitott polcokkal

Dupla mosdós tetőtéri fürdőszoba

Keskeny minimál zuhanyzó

Kőmintás burkolatok a zuhanyzóban

A lakás extrája egy tágas tetőterasz, ahová a nap bármely szakában jó kiülni. Az épített padok és a kültéri garnitúra garancia a nyugodt pihenésre. Tom a superhost minősítésű házigazda várja az érdeklődők jelentkezését

Kijárat a tetőteraszra

Nagy tetőterasz tartozik a lakáshoz