Ez a 190 m2-es, nemrégiben átadott penthouse két hálószobával, nyitott konyhával, étkezővel és két fürdőszobával rendelkezik, amelyet egy saját, több szobából is elérhető terasz egészít ki. Beatriz Silveira tervező művészi színvonalú lakása minden részletében szakít a konvenciókkal. Nincs bene egy olyan részlet, ami megszokott lenne, éppen ezért csak kapkodjuk a fejünket, mert kell egy kis idő, amíg befogadjuk a látottakat. Szokatlan anyagok és formák találkoznak, amik merőben újak és inspirálóak. A lépten nyomon felbukkanő ívek és lekerekített sarkok széen harmonizálnak a pasztelles árnyalatokkal. A nőies ízlésvilág minden egyes részletben tetten érhető. 

Madridi lakás nappali

Konyhasziget 3D deorációval, növényi motívumokkal. vörös kőmintás konyhafal burkolattal, sötét arany színű munkalappal. A nappalival közös térbe semmilyen világítótest nem lóg be. A minden helyiségben ívesen kialakított álmennyezeteknek köszönhetően a rejtett világítás a meghatározó. 

Lekerekített sakrű szőnyeg

A tervező kedveli a nagyméretű vázás, kaspók és szobrok elhelyzését a lakásban. illetve kültérben is. Nagyobb alapterületen és nagyméretű helyiségekben ennek, az adott lakberendezési stílus figyelmbe vételével lehet létjogosultsága. 

Szigetes konyha desgn

A sziget mellé mindössze egy bárszék került, kortárs formája, és az asztali lámpa teljes figyelmet kap a minimál megjelenésű konyhaszekrények előtt. 

3D konyhasziget dekoráció

Kék étkezőszékek

Szépen megkomponált étkező különleges lámpával és eklektikus hangulattal. A világos szőnyeg miatt a vörösbor fogyasztása itt fokozott óatosság mellett ajánlott. 

Nőies hálószoba lakberendezés

A hálószobába mezítláb is kelemes a belépés, hiszen egészen az ágyig puha padlószányegen lehet lépkedni. A pasztelles árnyalatok tökéletes nyugalat és harmóniát árasztanak. 

Arany színű komód

Az arany színű komód a nappali izgamas bútora, a japános hangulatú gardróbszekrényeket pedig a fürdő melletti zónában találjuk. 

Tömörfa fürdőszobai bútor

A tömörfa egyedi gyártású fürdőszoba bútor melett a bronz színű zuhanykeret és a klasszikus padlóburkolat mindenképpen egyedi tervezői koncepcióról árulkodik. A kád melletti tömörfa lerakó sem olyan mint máshol. 

Íves álmennyezet

A fürdőt tolóajtóval lehet leválasztani a hálószobától. 

Fém zuhanykeret

A teraszon étkező és napozó is található, a sok növénynek köszönhetően kellemes klíma érhető el az esti órákban is. 

Narancssárga kerti bútor

Napozóágyak

 Beatriz Silveira lakberendezőBeatriz Silveira belsőépítész lakberendező