Rob és felesége Hollandiából származnak. A pár nyaranta gyakran utazik a dél-spanyolországi Alicante régióba, ahol kellemes heteket töltenek a mediterrán városokban. A párnak annyira megtetszett a kellemes tengeri klíma és a nyugodt életmód, hogy úgy döntöttek, itt vesznek egy házat. Így mindig lesz egy állandó szálláshelyük, az év további részében pedig ki tudják adni azt.

70-es évek spanyol villája

A környéken sok ehhez hasonló ház illetve villa épült az 1970-es években hagyományos fehér színben. A ház nagy széles lépcsőjével, bejáratával és cseréptetőjével megkapó volt, de hiányzott belőle egy vonzó belső tér. Az új tulajdonosok helyi belsőépítészek segítségével a stílus és a kényelem igazi gyöngyszemévé varázsolták ezt a házat a spanyol tengerpart közelében! 

Puha nagy ülőgarnitúra a nappaliban

Mivel a tulajdonosok leginkább nyáron fogják használni ezt a házat, így a berendezésnél is a nyaralós hangulat kialakítása volt a cél. Természetes anyagok és dekoráció sok-sok pasztell árnyalattal. Talán ez illik a legjobban a napfényes fehér belső térhez. 

Fehér villa tömörfa bútorokkal

A konyhabútor az ablakok alatt húzódik, de a munkafelületet egy szigettel toldották meg. A szigethez egy kis szinteltolással pedig a nagy étkezőasztal. 

Natúr lakberendezési kiegészítők

Pasztell színű lakástextilek

Kortárs festmény nappali dekoráció

Konyhaszigethez kapcsolódó étkezőasztal

Hálószoba és fürdő egybenyitva

Ez a kialakítás talán furcsa lehet néhány olvasónknak, hiszen nem mindenki szeretne egy teljesen összenyitott hálószobát fürdővel. Részben a pára miatt, illetve két személy esetében az, aki még pihenni szeretne az ágyban, nem biztos, hogy tud a zuhanyzó hangjától. Ami viszont teljesen egyedi, az a fejtámla feletti két tükör. A fürdő felöli oldalát tisztálkodás közben használjuk a másik pedig optikai térnövelő elemként működik. 

Nyers fa zsalugáterajtó a gardróbon

A gardrób ajtaja egy még a régi épületből maradt ezt teljesen felcsiszolták, így itt is a fa eredeti színét láthatjuk. 

Méretre készített beépített szekrény

A fürdőben a világos és fekete kontrasztja az uralkodó. A lebegő szekrények használata nagyban megkönnyíti a fürdő tisztán tartását. 

Modern zuhanyzós fürdő