A felkapott GLUCK+ építésziroda a természetes formák és a modern dizájn feltűnő párosítását mutatja be ezen az épületen. A ház még 2019-ben készült el, és különösen látványossá a ferde tetősík, az acéloszlopok, a sok üvegfelület és kaktuszkert teszi. 

Lapostetős modern ház

Emelt nappalit építettek ide, hogy tökéletesen akadálytalan legyen a kilátás. Az impozáns üvegfalú pavilonszerű tér ad otthont a közös nappali, konyha és étkező hármasnak. Ez a szellős, loftszerű tér erős acéltámasztékokon lebeg, megőrizve ezzel a design nyitottságát és egyszerűségét. A távoli hegyekre nyíló panoráma rabul ejti a szemlélődőt, a széles üvegablakokon keresztül, elmosódnak a kint és bent határvonalai. A ház alsó szintjét teljesen be kellett vésni a hegy oldalába. Itt kaptak helyet a hálószobák, ahonnan szintén páratlan a kilátás. Nem kell strandot keresni a közelben, hiszen a napi felfrissülésről a medence gondoskodik. A pázsitos, öntözőrendszerrel szerelt udvaron napozóágyak várják a barnulni vágyókat. 

Los Angelesi panoráma a nappaliből

Moduláris ülőgarnitúra színes elemekkel

A nappaliban és a pihenőzónákban is moduláris kanapékat találunk többféle színű kárpitozással. Ez a koncepció lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok kedvük szerint rendezzék át a teret. 

Nem mindennapi konyhabútor

A konyhaszekrény nagyon érdekes, mert többféle forma is felbukkan eltérő színekben, mintha szó szerint lebegnének a térben. Az egyedi tervezésű elemhez egy könyvespolc és egy pihenőpad is tartozik. 

Mennyezetre erősített felső konyhaszekrény

Pihenő garnitúra és lépcső

A legtöbb helyen kiváló minőségű beépített bútorokat találunk, aminek a színét a padlóburkolatokhoz igazították. Igazi szakértők készítették a legjobb térkihasználással és használhatósággal. 

Közlekedőben tárolószekrény

Hálószoba kiltás

A hálószoba részlete, ahol szintén moduláris elemekből épített fotelek láthatók. Lerakóasztal, kávézóasztal vagy éppen sakkasztal, többfunkciós bútordarabok. 

A fürdőszoba ajtaja léces dekor

A fürdőszoba ajtó teljesen rejtett, a nyílászáró külső fele léces dekorációt kapott. 

Kültéri kanapé a teraszon

A nappali bútorok formájára hajazó kültéri garnitúra nélkül nincsenek hosszú beszélgetések esténként. Los Angeles esti fényei ilyenkor láthatók a legjobban. 

Kaktuszok a kertben Kalifornia

A pázsittal övezett kavicsos kert a környék félsivatagos éghajlatához igazodik, így nem véletlen, hogy ennyiféle kaktuszt hoztak a kerttervezők a kaviccsal szegélyezett ágyásokba. A napvitorlára emlékeztető tetőszerkezet a meleg napokon árnyékolja a felső szintet ezeken a forró nyarakon.