Ismét Ukrajnában járunk Dnyipro városában, ahol az RC Panorama toronyházban fog beköltözni egy házaspár. Az igények felmérését követően készültek el a lakberendezési látványtervek a Tobi Architects jóvoltából. 

A megrendelői elvárások között a nyugalmat árasztó, hívogató, de színvonalas megjelenés állt a középpontban. A tervezők minden szempontból igazodtak a kérésekhez. Terveikben kerülték a felesleges dekorációt inkább a funkciók kialakítása volt fontos és a kellemes színkombinációkra kialakítása. 

Nagy L-alakú nappali földszínekkel

Nyugodt enteriőrök kialakításához a földszínek tökéletesek. Ezen a nagy L-alakú kanapén nem lesz hiány a kényelemben. A szögletes vonalakhoz jó választás volt a nagy kerek szőnyeg és a kör alakú dohányzóasztal is. 

Nagy kerek szőnyeg a nappaliban

A kör formák az étkezőt is jellemzik. Az étkezéshez itt remek kilátás is párosul. Este a kör alakú pandant lámpa bőséges fényt közvetít a finom ételek tálalásához, vendégfogadáshoz. 

Kör alakú étkezőasztal és panoráma

Fa mintás konyhabútor

A konyhasziget fölé az Estiluz Button lámpatestek kerülnek majd, ami visszafogott eleganciájával jól illik majd a famintás és fehér színkombinációban megálmodott elegáns konyhához. 

Fényes kőmintás burkolat a tv mögött

Az álmennyezetnek köszönhetően többféle világítótest építhető be a gipszkartonba. Egy alulvilágított nappali sosem lehet elegáns. A tévé mögötti polírozott kőburkolat fényes megjelenésével vonzza majd a tekintetet. 

Keskeny és magas tálalószekrény

Beépített konyhai gépek

Kör alakú lámpa az étkező felett

Home office otthoni munkahely

Egy különálló helyiségben rendezik be a home office állomást, ahonnan szintén páratlan kilátás nyílik majd erre a városrészre. Ide természetesen kerül majd egy szék is, ez valamiért nem került a látványtervre. 

Pihenőkanapé a home office zóna részeként

Minotti ágy a hálószobában

A hálószobát használók kényelméről egy Minotti Lawrence ágy gondoskodik. A faltól-falig érő párnázott fejvég eltérő magasságú, ezzel akarták megtörni ennek a hosszú elemnek a monotonitását. Itt a világos és natúr színek veszik át a dominanciát, ezért a falburkolata márvány mintái is ezt a sémát követik. Az álmennyezet mögötti led fények nagyon szépen világítják meg a kőmintákat, amik este hangulatvilágításként is ragyogóan működnek. 

Márvány mintás kőburkolat a hálószobában is

Fehér beépített gardrób a hálószobában

A hálószobából közvetlen az átjárás a fürdőszobába. A megrendelők itt is a natúr és bézses színeket választották. Külön kérés volt, hogy zuhanyzó és fürdőkád is legyen, a páros hölgy tagja ugyanis a fürdőkádban való kényelmes napi fürdőzést kedveli. 

Nagy fürdőszobai tükör  és bézs színek

Zuhanyzó és fürdőkád egymás mellett

A széles tükrök mindig jót tesznek egy kisebb alapterületű fürdőszobának. Habár a takarítása kissé nehézkesebb a látványért érdemes ennyit beáldozni. 

Mennyezetig érő egyedi szekrények a fürdőszobában