Parrot pot

Önöntöző virágcserép

A megfelelő mennyiség, a megfelelő időzítés

A Perfect Drop öntözőrendszer akkor öntözi növényeit, amikor szükségük van rá. A Parrot Pot automatikusan alkalmazkodik a növény természetes életciklusához, és eszerint időzíti az öntözést, növényének a tökéletesen megfelelő mennyiségű vizet a leginkább megfelelő időpontban adagolva.

Parrot pot virágcserép

Menjen nyugodtan nyaralni, és hagyja, hogy növényei gyarapodjanak!

A Parrot Pot ön-öntöző "Plant Sitter" üzemmódja akár egy hónap felügyelet nélküli gondoskodást is lehetővé tesz. A locsolási szintek szabályozásával növénye egészséges és életteli marad. Távozzon nyugalommal, hiszen hazatértekor boldog, buja növények várják otthonában! A Parrot Pot négy beépített szenzora valós időben figyeli a fény, a hőmérséklet, a talajnedvesség, és a tápanyagok arányának változását. Egyedi ajánlásokat és figyelmeztetéseket küld Önnek, hogy még figyelmesebben gondoskodhasson növényéről. A szobanövények ápolása még sosem volt ilyen egyszerű!

Használja a Parrot Pot-ot kint és bent egyaránt

A Parrot Pot önálló, vezeték nélküli, és 4 db AA elemmel működik. Tökéletes a szobába, a kertbe, vagy akár az irodába is - mindenhova illik! Sőt, mi több, a Parrot Pot szívós és időtálló, az anti-UV ABS műanyag csak minimális karbantartást igényel.

Parrot pot fehérben

Parrot pot stand

Bármilyen növényt öntöz a Parrot Pot

Az applikáció segít!

Fény, hőmérséklet, talajnedvesség, tápanyag-, és vízszint: folyamatosan nyomon követheti növénye egészségét! Minden összegyűjtött információ és adat azonnal hozzáférhető okostelefonján vagy táblagépén a Bluetooth Low Energy vezeték nélküli kapcsolat segítségével. Ráadásul több mint 8000 növény adatbázisához is hozzáférhet, melyek gondozásához egyedi tanácsokat adhat.

Okostelefonról növényöntözés