Ördög Alíz vagyok, belsőépítész, lakberendező. Nyolc éve dolgozom a szakmában és öt éve működik önálló tervező stúdióm. Profilomba tartozik a családi házak, lakások, közösségi terek és irodák teljeskörű belsőépítészeti és lakberendezési tervezése. Szeretem a komplex feladatokat, ahol az építkezés kezdetétől-vagy felújításnál, a bontási munkák megkezdésétől nyomon lehet követni a fejlődést, ahogyan napról-napra megvalósulnak az addig csak papíron létező tervek.

Minden munkámban törekszem rá, hogy az ügyfelek elképzeléseinek teret adjak. Nem szeretek senkit erőszakosan lebeszélni egy ötletről, inkább formába öntöm, hozzáteszek, megpróbálom beilleszteni a harmóniába. Szeretem a formabontó anyagokat, tárgyakat és az időtálló enteriőröket. Nem az aktuális trendeket helyezem előtérbe, hanem az ügyfél személyiségét. Viszont vannak kedvenc tervezőim, akik folyamatosan inspirálnak. Ilyen például Philippe Starck, a zsenialitása és merészsége, vagy Marcel Wanders a lélegzetelállító ornamentikus látványvilága miatt.

“Szeretem kinyitni az ajtókat az emberek gondolataihoz.” - Philippe Starck

Amennyiben tervezői szolgáltatást szeretne igénybe venni, kérem keressen az alábbi oldalon található elérhetőségek egyikén. Néhány referenciám: