Igaz Bernadett - 2011-es Legjobb szakdolgozat című pályázat győztese - korábban a MALÉV-nál dolgozott, Mohácsi Alexandra pedig (IVANKA Concrete Design – különdíj 2011.) olyan multinacionális nagyvállalatoknál építette szakmai karrierjét mint például az IBM.

A sorsnak nyilván szándéka volt ezzel a két emberrel, hiszen egy adott időpontban, mindketten a Stílusház Oktatási Stúdió-ba jelentkeztek, hogy azt sikeresen elvégezve, immáron lakberendezőként az álmaik után vegyék az útjukat.

„Mindkettőjüket kiforrott ízlésvilág, kiváló stílusérzék jellemzi. Mindketten jó szervezők és vezetők, ami az időbeosztás és kivitelezés során elengedhetetlen. Párosuk a rugalmasság és határozottság, munkájuk a design és funkcionalitás harmonikus elegye. Tökéletes párosítás a tökéletes otthonhoz.”  (Láng Beatrix, Stílusház - vezető oktató)

Ha az ember rájuk néz, pontosan ezt látja. Két fiatal lányt, akik néha elrugaszkodnak a hagyományos lakberendezési sémáktól és így álmodnak egyedi, de nem provokáló enteriőröket, mert náluk valóban a Lak(hely) áll a Kör középpontjában. Igaz Bernadett lakberendező Mohácsi Alexandra lakberendező

Az azonos elhivatottság és a közös vágyak így hozták létre a LaKKör Interior Design-t. Persze, most joggal merül fel a kérdés, hogy mivel tud többet ez a Stúdió, mint a többi piacon lévő.

A választ talán a legjobban az egyik megrendelőjük fogalmazta meg:

„Sok lakberendezést vállaló cég oldalát néztem meg, igyekeztem igen körültekintően választani. Ami miatt a LaKKör mellé tettem le a voksomat, az a lendületük, amivel már az első találkozásunk alkalmával magával ragadtak. Pontosan tudom, hogy abban az időszakban nem az egyetlen ügyfelük voltam, mégsem volt számukra alkalmatlan időpont a tanácsadásra, pedig néha igazán lehetetlen helyzetek elé állítottam őket. Azt tervezték, amit elképzeltem, mégis teljesen mást. A szakmai hozzáértésüket és a fantáziájuk szárnyalását nap, mint nap csodálom, amikor körbejárom a lakásomat. ”

„Megbízóink – egy fiatal házaspár - a belváros forgalmas részéből, Angyalföldről költöztek ki Pest felkapott, kertvárosi részébe. Döntésük meghozatalában fontos szerepet játszott három kiskorú gyermekük, hiszen a saját kert adta lehetőségeket nem pótolhatja egy belvárosi játszótér.  Az általuk megvásárolt ház teljes átalakítást igényelt, korábbi bútoraik jelentős részét nem hozták magukkal új otthonukba, így a lakás teljesen új arculatot kaphatott.

Első egyeztetésünkkor már világosan látszott, hogy a megbízóim ízlésvilága és az általunk – az előzetes tervek alapján - elképzelt hangulatvilág közel azonos. Minimalista, de mégis barátságos enteriőrben gondolkodtunk; egy funkcionalista otthonban, melyet az esztétikai igények tesznek teljessé. Nem volt tehát nehéz feladatunk.” (Igaz Bernadett-LakKör)

Modern előszoba piros ajtó

A bejárati ajtó hangsúlyosságát a Megbízók kedvenc városának képe ellenpontozza. Az előszoba bútorok egyedi tervek alapján készültek; különösen figyelve arra, hogy a gyerekek is elérjék a lebegő szekrény fiókjait és a padon ülve akár egyedül is elkészülhessenek.

Eklektikus konyha világossárga konyhabútor


Eklektikus konyha világossárga konyhabútor

Eklektikus konyha világossárga konyhabútor

Eklektikus konyha világossárga konyhabútor

A konyha kialakításánál figyelembe kellett venni, hogy a család szívesen tölti az idejét ebben a helyiségben, noha a lakásban külön étkező is van.  A formavilág és a praktikum összefésülésével, a ház urának külön kérésére jött létre a főzőszigetes konyha. A konyhabútor színvilága illeszkedik a lakás többi helyiségéhez; anyaghasználatában pedig a mai kor elvárásaihoz: fényes frontok, mély fiókok, nagy és szabad pultfelületek, minőségi konyhagépek.

Bézs fürdőszoba csempe

Bézs fürdőszoba csempe kék törölközővel

A lakás alsó szintjének fürdőszobájába letisztult vonalú, natúr színvilágú csempe került, minimális mintával és élénk kiegészítőkkel. A szaniterek és a bútor kiválasztásánál is a tiszta vonalvezetés érvényesül.Lakkör Interior Design